Obavijesti

News

Komentari 2

Styria:SCOOL Akademija: 19 studenata završilo edukaciju

Styria:SCOOL Akademija: 19 studenata završilo edukaciju
1

Styria:SCOOL održava se od 2012. godine, te studentima pruža jedinstvenu priliku da se uz vrhunske mentore okušaju u radu u medijima. Predavanja i radionice koncipirani su tako da studentima pruže stvaran uvid u sve relevantne aspekte poslovanja najveće medijske grupacije u Hrvatskoj

VIDEO

Završila je šesta generacija Styria:SCOOL Akademije koju je pohađalo 19 studenata iz deset hrvatskih gradova, s 13 različitih fakulteta. Nakon pet uspješno održanih akademija, ne čudi što je za šestu generaciju polaznika Styria:SCOOL Akademije pristiglo čak 166 prijava. Nakon rigoroznog selekcijskog procesa, odabrani studenti prošli su edukacijski program Styrijinih stručnjaka kojim su dobili uvid u poslovanje vodeće medijske grupacije kroz predavanja i rad na projektima.

Osim četiri intenzivne vikend-radionice, svaki polaznik proveo je barem 20 sati učeći o radnim mjestima unutar različitih odjela Styrijinih poduzeća metodom job shadowinga, a stečeno znanje pokazali su timskim projektnim rješenjima koje su predstavili pred stručnim žirijem. Na kraju ciklusa, nagrađeni su najbolji polaznici te najbolji timski projekt.

Styria:SCOOL Akademija 2017. zaokružena je panel diskusijom  „Ostati ili otići? - Prednosti i nedostaci rada u Hrvatskoj i u inozemstvu“ na kojem su polaznici akademije, njihovi gosti te zainteresirana javnost čuli savjete i osobna iskustva panelista te razgovarali o prednostima i nedostatcima inozemnog i domaćeg tržišta rada.

Na panelu su govorili Nikša Gopčević (Styria), Dubravka Mirković (Gentis), Ivan Božić (Ars Futura), Mirjana Križan (Styria), Teo Matković (Pravni fakultet) i Vladimir Benić (PosaoNaDlanu), uz iznimno aktivno sudjelovanje publike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priznanja o sudjelovanju svim polaznicima i diplome najboljima među njima uručila je direktorica Odjela upravljanja ljudskim potencijalima u Styriji Ivana Krajinović. Prvo mjesto zaslužila je Sara Semenski, studentica Filozofskog fakulteta u Zagrebu, drugo je pripalo Dini Jerkoviću, također s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a treće mjesto Filipu Bziku s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Uz diplome, dodijeljene su im stipendije u iznosu 9.000 kn za prvo, 6.000 kn za drugo i 3.000 kn za treće mjesto. Najboljim timskim uratkom proglašen je projekt Martine Gajšek, Nikoline Lednicki, Filipa Bzika, Mirte Škof i Anamarije Čepo. Njima je uručena timska nagrada – jednodnevni team-building u adrenalinskom parku u Dalmaciji!

Styria:SCOOL održava se od 2012. godine, te studentima pruža jedinstvenu priliku da se uz vrhunske mentore okušaju u radu u medijima. Predavanja i radionice koncipirani su tako da studentima pruže stvaran uvid u sve relevantne aspekte poslovanja najveće medijske grupacije u Hrvatskoj. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta i usmjerenja. Uz novčane stipendije, najboljima se pružaju i prilike za rad. Petoro ovogodišnjih polaznika već je angažirano unutar Styrije!

Ususret novoj, sedmoj generaciji Styria:SCOOL Akademije pozivamo sve zainteresirane da prate naš rad na Facebook stranici, te se prijave kada za to dođe vrijeme.

Sve studente koji su zainteresirani za studentske poslove i prakse neovisno o Styria:SCOOL Akademiji pozivamo da nam pošalju svoj životopis na mail ljudski_potencijali@styria.hr. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!