Obavijesti

Promo sadržaj

Submarine donirao preko 70.000 kuna Crvenim Nosovima

Submarine donirao preko 70.000 kuna Crvenim Nosovima
4

Humanitarna praksa u žutoj podmornici nije neobična s obzirom na činjenicu kako su tijekom protekle dvije godine dio sredstava od prodaje burgera i deserta donirali klaunovima doktorima

Brojni posjetitelji Submarine Burger restorana i ove su godine pomogli u prikupljanju donacije za udrugu CRVENI NOSOVI klaunovidoktori. Riječ je o cjelogodišnjoj akciji tijekom koje se dio sredstava od prodaje deserta u svim Submarine restoranima odvajalo za poticanje daljnjeg djelovanja ovog humanitarnog udruženja. 

„Ova donacija omogućit će nam realizaciju posjeta klaunova doktora bolnici dva puta mjesečno tijekom četiri mjeseca. Zahvalni smo što su u Submarineu prepoznali važnost donošenja životne radosti i smijeha u bolnicama. Iznimno nam je drago što nas podržavaju iz godine u godinu, a zajednička nam je nagrada smijeh koji vidimo na licima djece“, izjavila je Mladenka Majerić, izvršna direktorica Crvenih nosova. 

Humanitarna praksa u žutoj podmornici nije neobična, te je riječ o drugoj takvoj donaciji Crvenim nosovima. Ponosni su što su u protekle dvije godine ukupno darovali preko 70.000 kuna, koje će, bez sumnje, puno značiti za njihov daljnji rad. 

Osim donacije udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori, u dosadašnjem radu sakupljali su pelene za djecu tijekom izbjegličke krize, božićnim poklonima pokušali su razveseliti štićenike Doma za nezbrinutu djecu Grada Zagreba, a svake godine u svojim restoranima obilježavaju Dan ružičaste vrpce i Movember. Pomažu i Rugby klubu Zagreb, biciklističkom udruženju Campetto Rijeka, a sponzorirali su i nekoliko biciklističkih utrka.

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori je udruga koja već osmu godinu ostvaruje svoju misiju donošenja životne radosti ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnici. Uz bolesnu djecu, klaunovidoktori redovito posjećuju i uveseljavaju osobe starije životne dobi na stacionarnoj njezi (nepokretne i teško pokretne osobe) u domovima za starije i nemoćne. Zahvaljujući donacijama građana i pravnih osoba, mjesečno ostvaruju 70-ak posjeta djeci i starijima diljem cijele Hrvatske. 

„Izuzetno smo ponosni na ovu akciju i zahvalni svim našim gostima što nas podržavaju  kako bi klaunovi doktori donijeli osmijehe najmlađima u vrijeme kad su im podrška, veselje i optimizam najpotrebniji“, dodao je Luka Jureško iz Submarinea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu