Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sud odlučio: Nina Kuluz mora predati ocu malenog Cesarea

None Foto: Pixsell/Privatni album

Zahtjev Nine Kuluz da se ovrha njezinog malenog sina Cesarea odgodi pravomoćno je odbijena. Morat će ga predati ocu Talijanu Alessandru Avenatiju

Nakon što je odbijena odgoda ovrhe pravomoćno bi trebao uslijediti novi dogovor roditelja o predaje Cesarea ocu, piše net. hr. 
Naime, zahtjev Nine Kuluz, majke malog Cesarea da se ovrha djeteta odgodi, pravomoćno je odbijen. Njezin sin pripast će ocu Talijanu Alessandru Avenatiju.

Odluku je donio Županijski sud u Zagrebu kojem se Nina Kuluz žalila nakon što je rješenje o odbijanju odgode ovrhe, odnosno predaje sina ocu, donio i Općinski sud u Splitu.

Prošli mjesec zahtjev za odgodom ovrhe podnio je odvjetnik Nine Kuluz u jeku prosvjeda na kojem su stotine ljudi došle dati podršku dječaku i njegovoj majci. 

Nakon što je odbijena odgoda ovrhe pravomoćno bi trebao uslijediti novi dogovor roditelja o predaje Cesarea ocu. Prema inicijalnom sudskom rješenju Nina Kuluz i Alessandro Avenati dobili su zajedničko skrbništvo nad Cesareom uz pravo majke da ga viđa svaki dan. 

Komentari (258)
  • Osuđujte vi mene koliko god hoćete, ali ovdje je za mene otac potpuno u pravu. Uzeti ocu dijete i jednostavno otići i umisliti se da samo ti imaš pravo na dijete je po meni zločin. Koliko je jadni otac patio dok nije znao ni gdje mu je dijete to nitko ne pita.

    31. 7. 2017,   15:47
  • Prvo to je samo za odgodu ovrhe Drugo ,ono što je bitno je da 25.08,je rociste po kojem se odlucuje o izmjeni talijanske odluke,zbog promjena u djetetov zivotu Czzs ce obavit vještačenje,nad cesareom i ocem,te ce samim time czzs dati svoje mišljenje s kime djete treba zivjeti,djeci odvjetnika Nine k. Tako da još nista nije gotovo,iskreno se nadam da će czzs donjet najbolju odluka za malog,a roditelji se jednom za svagda dovest u red

    31. 7. 2017,   16:20
  • Otela dijete od oca, odvela ga u nepoznatu okolinu i odlučila da ga neće vidjet samo jer im nije išlo u braku... tko je tu što pitao tog Cesarea? Podrška ocu.

    31. 7. 2017,   19:09