Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sud optuženog za pokušaj ubojstva pustio pedikeru

None Foto: D.Grgurić/Pixsell 3

Karlovac: Ivan Paranos (77) sudu se požalio da ima preduge nokte na nogama zbog čega može hodati. Tvrdi da si ne može sam odrezati nokte

Na karlovačkom sudu u četvrtak se nastavilo suditi Ivanu Paranosu (77) za pokušaj ubojstva sina Ivice i za ilegalno posjedovanje oružje. Trebali su svjedočiti Ivanov stariji sin Marijan, no on se na sudu nije pojavio kao ni Ivan Martinko i Nedjeljko Bezjak. Obrana je predložila ukidanje pritvora Ivanu Paranosu što je sudsko vijeće odbilo, te mu je produljen pritvor. Odvjetnik Ivana Paranosa zamolio je sud da se okrivljenika pusti k pedikeru. Optuženi Ivan požalio se da ima preduge nokte na nogama zbog čega trpi bolove i ne može hodati. Paranos si, kako tvrdi, ne može sam odrezati nokte, a pedikera je posjećivao i prije nego li je završio u pritvoru. Sud je uslišio Ivanovu molbu. Paranos je u pritvoru od rujna prošle godine, a sljedeće ročište zakazano je za veljaču.

Komentari (6)
  • PEDIKERU??? A tko će platiti troškove pedikure,prijevoza ili ćemo mi porezni obveznici financirati uređenje nožurina starog ubojice??Ako sam financira isto u redu ali karlovački sude ako je mogao pokušat ubit e onda može i odrezat nokat.

    28. 1. 2010,   11:49
  • odrezo bi ja njemu nokte ubodnom pilom

    28. 1. 2010,   13:06
  • hahahahhaha....jadan kako on trpi bolove...siroče.... What da f...? Ja sam žensko pa nemam za pedikuru, a ovaj mutavac.....ma jaoooooooooooooo!

    28. 1. 2010,   13:11