Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U sudaru dva automobila i traktora poginuli su otac i sin

None Foto: Snimio čitatelj 11

Majka i drugo dijete su u kritičnome stanju prebačeni u u KBC Zagreb. Vozač traktora pokušao preteći BMW koji se zaustavio kako bi propustio vozila s prednošću prolaska

U sudaru traktora i dva automobila nešto prije 17 sati nadomak Vrbovca, smrtno su stradali otac i 11-godišnji sin, dok su majka i drugo dijete u kritičnome stanju prebačeni u u KBC Zagreb.

Do nesreće je došlo, prenosi Jutarnji list, kada je vozač traktora pokušao preteći BMW koji se zaustavio kako bi propustio vozila s prednošću prolaska iz suprotnog smjera.

Zbog nesreće vozilo se jednim trakom na državnoj cesti DC41 Veliki Raven-Vrbovec.

Komentari (153)
  • Bogdane gdje je slika s mjesta nesreće .Bogdane kad se tako nešto desi ne sjedi doma i čekaš da ti netko pošalje izvješće nego digneš dupe iz naslonjača sjedneš u auto i odvezeš se do mjesta nesreće malo poslikaš ispitaš kako je došlo do toga i to je to, a ne čekat da ti posao dođe doma. I onda to objaviš.

    4. 8. 2016,   19:13
  • nikada ne znamo sta nas svakog momenta ćeka ... neka pocivaju u miru Bozjem a obiteljima znam da je najteze ali ne mozemo nista pomoci vise osim izraziti sucut ..nemocni smo svi pred smrcu :(

    4. 8. 2016,   19:42
  • nikad ne znaš gdje te što čeka... počivali u miru. sućut obiteljima :(

    4. 8. 2016,   21:26