Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sudarila se dva auta na riječkoj Delti: Jedan završio na krovu

None Foto: Goran Kovacic/PIXSELL 4

Izgledalo je strašno, ali, srećom, nije bilo ozlijeđenih - javila nam je čitateljica koja je snimila nesreću. Uzrok sudara bit će poznat po završetku očevida

U ponedjeljak, nešto prije osam sati u ulici Brajdica na riječkoj Delti sudarili su se Ford i Polo pri čemu je crveni Polo završio na krovu.

OPORAVLJA SE U BOLNICI Nesreća u Splitu: Motociklist (18) je zadobio teže ozljede

Rijeka: U sudaru dva osobna automobila jedan završio na krovu | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Riječka policija potvrdila nam je da nije bilo ozlijeđenih. 

Foto: čitatelj24sata

- Izgledalo je strašno, ali, srećom, nije bilo ozlijeđenih - javila nam je čitateljica koja je snimila nesreću. Uzrok sudara bit će poznat po završetku policijskog očevida.

 

Komentari (3)
  • Prodajem pola 1.6tdi nov novcat nikad lupan i .org kilometri

    15. 7. 2019,   17:49
  • Svako jutro kad idem na posao gledam na ovom raskrižju kako vozači ne poštuju crveno na semaforu i projure kao da semafor uopće ne postoji. Kad idu iz pravca kazališta prema tunelu i obratno voze kao da su na auto-putu i kad mi se upali zeleno iz pravca Štetališta A.K.Miošića moram stati na zeleno i dobro provjeriti lijevo i desno jer bi bilo svega da tako ne napravim. Ako je meni zeleno znači da je njima odavno crveno, ali apsolutno ne zarezuju. Prepostavljam da se takva situacija desila. Po meni bi policija tamo trebala redovno stajati i naplaćivati kazne, brzo bi solidno napunili proračun.

    15. 7. 2019,   22:34
  • Sudarile se dve kante sa vlasnicima velikog IQ-a

    15. 7. 2019,   20:59