Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sudarila se dva auta, poginuo jedan čovjek, dvoje ozlijeđeno

None Foto: snimio čitatelj/24sata 2

Muškarac je ostao prikliješten na vozačkom sjedalu. Ležao je nepomično. Nisu ga vadili van. Čuo sam da su odlučili pričekati Hitnu pomoć. Drugi čovjek je ležao na travi, rekao je čitatelj

Jedna osoba je poginula, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći u četvrtak u 19.35 sati u mjestu Bregana Pisarovinska. Sudarila su se dva automobila zagrebačkih tablica.

Kako nam je rekao čitatelj, na teren su prvo stigli vatrogasci.

- Muškarac je ostao prikliješten na vozačkom sjedalu. Ležao je nepomično. Nisu ga vadili van. Čuo sam da su odlučili pričekati Hitnu pomoć. Drugi čovjek je ležao na travi - rekao nam je. Dodao je kako na tom zavoju ljudi često stradavaju. Zbog nesreće je prekinut promet županijskom cestom Velika Jamnička-Kupinečki Kraljevec (ŽC1037), javlja HAK. 

Više informacija će se znati nakon policijskog očevida.

Komentari (65)
  • kako su auti uništeni i stradali, kumovale su velike brzine. . dignite noge sa papučice gasa i sretno dođite doma ...

    20. 6. 2018,   21:54
  • Ovo je ludilo više,sjeku se krivine i kad vide nadolazeće vozilo,uliječe se prilikom obilaska biciklista,motoristi voze po 150km u naselju i ništa policija nepoduzima barem u Vukovarsko-Srijemskoj Županiji a izgleda da je i drugdje isto

    20. 6. 2018,   21:36
  • Samo cekam clanak u kojem mjestani vec godinama upozoravaju na opasan zavoj, a vlast nista ne poduzima.. Nedo Bog da su vozaci krivi..

    20. 6. 2018,   21:31