Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sudarila se dva šlepera: Rezali lim da izvuku vozača iz vozila

None Foto: icv.hr 12

Vozač šlepera tvrtke iz Đakova, s obilaznice je skretao ulijevo i pritom oduzeo prednost vozaču šlepera rumunjskih registarskih oznaka, koji je išao ravno

Sklizak kolnik, magla i trenutak nepažnje bili su dovoljni za sudar dva šlepera na virovitičkoj obilaznici. 

Vozač šlepera tvrtke iz Đakova, s obilaznice  je skretao ulijevo i pritom oduzeo prednost vozaču šlepera rumunjskih registarskih oznaka, koji je išao ravno. Udarivši u hrvatski kamion, Rumunj je sletio s ceste u obližnje polje, javlja icv.hr.

Na mjesto nesreće stigli su vatrogasci i izrezali lim kako bi izvukli hrvatskog državljanina iz kamiona. Prevezen je u Opću bolnici Virovitica kolima Hitne pomoći.

Hrvatskog vozača iz kamiona su, nakon rezanja lima, izvlačili virovitički vatrogasci, a u Opću bolnicu Virovitica odvezli su ga djelatnici hitne medicinske pomoći. 

Komentari (41)
  • Želim mu brz oporavak i obojici sve dobro, samo da se glava sačuva, bit će lima. Ali vidite ovo: "Na mjesto nesreće stigli su vatrogasci i izrezali lim kako bi izvukli hrvatskog državljanina iz kamiona. Prevezen je u Opću bolnici Virovitica kolima Hitne pomoći. Hrvatskog vozača iz kamiona su, nakon rezanja lima, izvlačili virovitički vatrogasci, a u Opću bolnicu Virovitica odvezli su ga djelatnici hitne medicinske pomoći." Jesam li ja lud ili ovi novinari naprosto moraju popunit prostor makar i sa dvije "iste" rečenice. I naravno nije prvi put...

    8. 12. 2015,   12:37
  • Phh, kakav udarac.. Šoferu sve najbolje i brz izlazak iz bolnice!

    8. 12. 2015,   12:13
  • Umor neispavanost i pohlepnost njihovih šefova za profitom. Vozačima brz oporavak.

    8. 12. 2015,   18:09