Obavijesti

News

Komentari 39

Sudarila se tri vozila kod Trilja: 'Nešto mi nije dobro s nogama'

Sudarila se tri vozila kod Trilja: 'Nešto mi nije dobro s nogama'
11

Sudarila su se tri vozila, dva kamiona i jedan kombi. Jedan od vozača je ozlijeđen. Govorio je kako mu nešto nije uredu s nogama. Prevezli su ga u KBC Split

VIDEO

Vozač je bio 'zarobljen' u toj smrskanoj kabini, nije mogao ni ruke izvući. Čekao je sigurno pola sata dok su vatrogascu rezali lim, nije to bilo lako odraditi. Kad su ga konačno izvukli vidjeli smo da su mu noge teško ozlijeđene, jedna je izgledala posebno loše. Krvi je bilo posvuda. Bio je to strašan prizor. Muškarac je cijelo vrijeme bio pri svijesti jaukajući od bolova, a vatrogasci su se stvarno trudili što prije odraditi posao, kazali su nam svjedoci teške primetne nesreće u mjestu Ugljane nedaleko od Trilja. 

Ugljane kod Trilja: Sudarila se tri kamiona, jedan potpuno smrskan, vozaču teško ozlijeđene noge Više na http://bitly.com/2kNgqQE

Ugljane kod Trilja: Sudarila se tri kamiona, jedan potpuno smrskan, vozaču teško ozlijeđene noge Više na http://bitly.com/2kNgqQE Reporterka: Tina Jokić

Posted by 24sata on Tuesday, September 17, 2019

Vatrogasci su vozača cijelo vrijeme hrabrili, govorili mu da izdrži i da ih upozori na bolove ako se pojave dok oni režu lim oko njega. Vozača je volan potpuno priklještio, a noge su mu bile jako ozlijeđene i zaglavljene u prostoru gdje su ‘papučice’. Vatrogasci su stvarno trebali biti vrlo pažljivi i strogo pratiti protokol, radilo se brzo, ali vrlo oprezno da ga eventualno ne ozljede još više. Svaka im čast, super su bili momci, smireni i spretni - opisuju nam svjedoci intervencije.

U prometnoj su, osim dostavnog kamiona u kojem je teško ozlijeđen vozač, sudjelovala još dva teretna vozila i to cestari koji su na toj dionici D60 'krpali' asfalt. Nesreća se dogodila oko 8.20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dostavni kamion trgovačkog lanca kretao se iz smjera Trilja. Prvo je desnom bočnom 'zakačio' kamion koji je bio parkiran uz cestu i koji je djelomično, oko jedan metar, bio i na kolniku. 

Taj prvi udar potpuno je uništio bočnu stranu kamiona, odvalila su se vrata na suvozačevoj strani, a bočna strana teretnog prostora potpuno se smrskala. 

Vozač je nakon prvog udara prednjom stranom svom silinom udario u kamion koji je bio parkiran ispred njega. Od tog udara kabina je potpuno uništena prignječivši vozača unutra.

Na teren je odmah stigla i Hitna pomoć, a prema posljednjim službenim informacijama, vozač nije životno ugrožen.

Pokretanje videa...

01:16
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)