Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sudarili su se auto i teretno vozilo, ozlijeđeno je troje ljudi

Dva putnika i vozač teretnog vozila su lakše ozlijeđeni, a vozač koji je izazvao nesreću je teško ozlijeđen.  Vozila su se zarotirala, udarila u ogradu i prevrnula

Vozač (41) s 2,45 promila alkohola u utorak je oko 16.45 sati u Čemernici na virovitičkom području izazvao prometnu nesreću u kojoj je nekoliko osoba ozlijeđeno. Vozeći kroz Čemernicu prešao je na suprotnu stranu i udario u bočni lijevi dio teretnog vozila slatinskih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač (57). Uslijed toga je došlo do rotacije oba vozila, te udaranja u metalnu ogradu i putni most i prevrtanja na krov. Dva putnika i vozač teretnog vozila su lakše ozlijeđeni, a vozač koji je izazvao nesreću je teško ozlijeđen. 

Pobjegao s mjesta nesreće

Nesavjesni 55-godišnji vozač koji je u ponedjeljak nakon naleta na pješaka pobjegao s mjesta nesreće ne pruživši pomoć 50-godišnjem pješaku se nakon nekog vremena vratio na mjesto nesreće. Vozaču je izuzeta krv i urin u Zavodu za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije te je to dostavljeno Službi kemijsko-fizikalnih i toksikoloških vještačenja u Zagrebu. Analizom je ustanovljeno da je vozač u trenutku nesreće bio pod utjecajem lijekova matadon i helax, koje utječu na psihofizičke sposobnosti vozača. Virovitička policija će izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo. Na sreću pješak je prošao s lakim ozljedama. 

Komentiraj, znaš da želiš!