Obavijesti

News

Sudjelujte i vi u kreiranju mape romantičnih mjesta Zagreba

Sudjelujte i vi u kreiranju mape romantičnih mjesta Zagreba
2

Prošećite Zagrebom i prisjetite se svih onih posebnih mjesta na kojima ste doživjeli lijepe uspomene

Lokaciju gdje je vaše dijete napravilo prve korake, mjesto gdje ste prvi puta čuli volim te, mjesto gdje ste se toliko smijali sa prijateljima da vas je bolio trbuh od smijeha ili pak mjesto na kojem ste donijeli svoje najvažnije odluke u životu.

Zagreb nam otkriva magičnost brojnih lokacija koje stvaraju prekrasne uspomene. Želite li jednu od takvih priča podijeliti s nama? Odlično, jer smo upravo zato kreirali i poseban natječaj u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba gdje će nam vaše fotografije i priče pomoći u kreiranju interaktivne online mape koja će svima olakšati traženje posebnih kutaka grada Zagreba. Na nekim od tih lokacija će osvanuti i „Klupice ljubavi“, a za njihovu originalnost će se potruditi i naši partneri Centar Kaptol, Jana, Ledo, Labud i Hrvatski Telekom.

Otkrijte nam svoj kutak ljubavi jer Zagreb ih ima zaista pregršt. Podijelite s nama onaj super osjećaj kada ste stajali pod satom na glavnom trgu i čekali svoju ljubav, kada su vaša djeca bila toliko fascinirana  uspinjačom da su nosiće prislonili na staklo ili kada ste gledali turiste koji nastoje što više upiti od grada. Sve je to ljubav, onakva nevina, čista i prekrasna koja spaja ljude svih profila, ljude koji žude za istim stvarima.

U kreiranju bajkovite priče romantičnog Zagreba pomaže nam Centar Kaptol, dobro poznato odredište svih zaljubljenika u istančan životni stil. Riječ je o mjestu idealnom za pripremu i provođenje romantičnih trenutaka. U njegovim trgovinama među kojima su Burberry, Marella, IKKS, Armani Jeans, Seventy i Makamo, mogu se pronaći savršene modne kombinacije za izlazak s voljenom osobom. Ako izlazak u dvoje uključuje posjet Centru, par svojoj ljubavi može nazdraviti u Khali ili Jimmyju Woou, a nepce razmaziti omiljenom slasticom u caffeu Torte i to. Dodatna doza romantike u Centru parove očekuje od jeseni. Tada, naime, svoja vrata otvara Kaptol Boutique Cinema, jedinstven multipleks s pet zvjezdica CineStara, vodećeg kinoprikazivača u ovom dijelu Europe. Parovi koji druženje žele nastaviti u vlastita četiri zida, u Centru Kaptol mogu nabaviti nekoliko čarobnih sitnica za rasplamsavanje strasti. Među njima su mirisne svijeće iz trgovine Home Sweet Home te vina, pršut, sir, kavijar i čokoladne praline iz trgovine Bonkulović delikatese.

Pošaljite i vi fotografiju svoga najdražeg mjesta u Zagrebu na romanticni@budi.in, a mi ćemo svaki mjesec nagraditi najzanimljiviji prijedlog.  

Evo što možete osvojiti:

  • Slatko iznenađenje iz Magnolija slastica - tortu idealnu za sastanak s nekim vama dragim
  • Kvalitetno vino za nju i njega vinarije Josić
  • Večeru za dvoje u restoranu Kaptolska klet na romantičnoj adresi Kaptol 5

Sudjelujete i vi! Dodajte svoju sliku ljubavi na veliku zagrebačku ljubavnu mapu.

Više samom natječaju pogledajte ovdje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'
SVE JE SPREMNO

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu