Obavijesti

News

Komentari 35

Šuker: Zbog prepucavanja smo sjajnog čovjeka bacili u blato

Šuker: Zbog  prepucavanja smo sjajnog čovjeka bacili u blato

Nama je svima žao ovo što se dogodilo Brkiću. To nije poruka vodstvu stranke. Častan je čovjek, sjajan operativac, i on je zbog dostojanstva odlučio da to prestane, rekao je Šuker

VIDEO

Bivši ministar financija i saborski zastupnik HDZ-a Ivan Šuker za N1 komentirao je povlačenje glavnog tajnika stranke Milijana Brkića iz utrke za ministra branitelja te kazao kako je svima u stranci zbog toga žao. 

- Nama je svima žao ovo što se dogodilo Brkiću. To nije poruka vodstvu stranke. On je častan čovjek, sjajan operativac, i on je zbog dostojanstva odlučio da to prestane. Svi koji su bili protiv toga neka se zamisle. Treba se ujutro kad perete zube ili se brijete pogledati u špiglu. Stav nas u HDZ-u je da bi Milijan Brkić bio daleko najbolji ministar, žao nam je kao stranci i ljudima, i žao nam je harange koju je doživio čovjek, koji je oduvijek i u ratu živio i ponašao se tako da netko drugi dobije nešto. Mislim da smo sjajnog čovjeka zbog političkih prepucavanja bacili u blato - kazao je. 

Osvrnuo se i na prijedlog proračuna za 2016. godinu i rekao da svaki proračun preslikava prethodnu godinu.

- Bez određenih reformi ne možete značajnije utjecati niti na prihodovnu niti na rashodovnu stranu, ali možete pokazati određene smjerove. Mislim da se oni u ovom proračunu prepoznaju - rekao je Šuker i dodao kako će Most sigurno podržati proračun u Saboru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Komentirao je i ukidanje proračunske stavke za subvenciju prijevoza učenicima i rekao da država mora omogućiti svoj djeci jednake uvjete školovanja.

- Sutra ujutro ćemo imati telefonsku sjednicu Vlade i dodat ćemo amandmanu za subvencioniranje prijevoza za srednjoškolce. Našli smo još 33 milijuna kuna - rekao je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.