Obavijesti

News

Komentari 140

Sukob: "Tata je postao ubojica jer je branio svoju djecu..."

Tijekom međusobnog fizičkog razračunavanja unutar članova dvije obitelji i pucnjave ubijen je Đerđ C. (53), dok se za ubojstvo sumnjiči njegov brat Simon C. (68). Zbog sukoba među braćom je i ranije navraćala policija

VIDEO

Tata mi je postao ubojica jer je branio svoju djecu. Danas sam trebala slaviti rođendan djeteta, a tata mi je u zatvoru jer je ubio brata, u suzama priča Lošinjanka (40).

Riječka policija je u četvrtak kratko izvijestila da je u srijedu oko 23 sata u Malom Lošinju narušen javni red i mir te da je u pucnjavi jedna osoba ozlijeđena.

- Riječ je o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je preminuo tijekom pružanja liječničke pomoći - rekli su u policiji.

Jedna osoba je uhićena. Neslužbeno doznajemo da je tijekom međusobnog fizičkog razračunavanja unutar članova dvije obitelji i pucnjave ubijen Đerđ C. (53), dok se za ubojstvo sumnjiči njegov brat Simon C. (68). Zbog sukoba među braćom je i ranije navraćala policija. Ubijeni Đerđ i njegova dva sina navodno su sinoć došli na bratovu terasu.

- Napali su moju braću. Moj brat Franjo dobio je stolicu u glavi, pa je morao na šivanje. U sukob se umiješala i rodbina - kaže kći osumnjičenog. Naguravalo se, a “letjele” su šake i stolice.

- Tata je htio spriječiti sukob. Uplašio se i uzeo pištolj da njih zaplaši te zapucao. Ubio je brata Đerđa. Nakon pucnjave umiješao se i treći brat te umalo još netko nije poginuo. Tata je i lani prijavljivao njihove prijetnje, pa i prije dva tjedna - drhtavim glasom priča Lošinjanka.

Pucnjava i ubojstvo šokirali su Mali Lošinj.

- Jako je ružno ovo što se događa. Šteti to i turizmu - kaže nam jedna Slavonka, sezonska konobarica u restoranu nedaleko od poprišta sukoba.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Slovenac dobio 51 milijun na lotu, a u općini trljaju ruke: 'To nam baš treba nakon poplava'
POZAMAŠNA SVOTA

Slovenac dobio 51 milijun na lotu, a u općini trljaju ruke: 'To nam baš treba nakon poplava'

Kada je novi slovenski milijunaš u srijedu kući odnio dobitak, Mengešu je kao općini stalnog prebivališta pripao dio dobitka i to čak devet milijuna eura. Pobjedniku je ostalo 51 milijun eura