Obavijesti

News

Komentari 25

Sukob u bolnici: 'Nisam bila agresivna, to su insinuacije!'

Sukob u bolnici: 'Nisam bila agresivna, to su insinuacije!'
9

Dr. Dijana Zadravec poslala je priopćenje o incidentu u Vinogradskoj. Vjeruje da će se sve činjenice prezentirati javnosti te kaže da je i u prošlosti bila suočena s 'medijskim napadima'

VIDEO

Dan nakon incidenta u KBC-u Sestre milosrdnice, zbog kojeg je morala intervenirati i policija, o svemu se oglasila jedna od akterica.

Zamjenica ravnatelja zagrebačke bolnice, prof. dr. sc. Dijana Zadravec, u četvrtak je opovrgnula napise o njenom agresivnom ponašanju te negirala “sve insinuacije koje su s tim u vezi objavljene”.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

01:23

- S obzirom na medijski prikaz koji već po višekratno viđenom scenariju iniciraju uvijek isti novinari, želim izvijestiti javnost da negiram neistinite tvrdnje u vezi mog agresivnog ponašanja te sve insinuacije koje su objavljene - poručuje dr. Zadravec vezano uz, kako navodi, senzacionalističke medijske objave o neugodnom događaju u ravnateljstvu.

Svađa zbog projekta

U priopćenju ističe kako vjeruje da će pravosudni organi i povjerenstvo KBC-a utvrditi objektivno i realno sve činjenice u vezi s tim nemilim događajem te ih prezentirati stručnoj i široj javnosti.

Napominje i da nije prvi put suočena sa sličnim medijskim napadima, od kojih su svi, a neki i sudskim odlukama, u konačnici utvrđeni neistinitim.

Podsjetimo, u srijedu ujutro u jednom od ureda uprave tijekom sastanka o projektu vezanom uz nabavu medicinskog uređaja sukobile su se dr. Zadravec i Mia Primorac, voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda.

Oglasila se doktorica Zadravec, opovrgava sve priče o tučnjavi
Oglasila se doktorica Zadravec, opovrgava sve priče o tučnjavi

Neslužbeni izvori iz bolnice navode kako je Zadravec izgubila živce nakon što je čula da će dio natječaja biti poništen. Navodno su se počele otimati za mobitel. Bilo je tu grebanja i teških riječi, zbog čega su iz bolnice obavijestili policiju.

Oni su jučer još utvrđivali što se točno zbilo jer su sudionici, kao i svjedoci incidenta, dali oprečne izjave o tome tko je prvi počeo i tko je koga napao. U sličnim slučajevima policija je dosad uglavnom imala običaj prekršajno prijaviti sve aktere koji su sudjelovali u sukobu za remećenje javnog reda i mira, odnosno naročito drsko ponašanje na javnom mjestu, a potom prepustiti sudu da utvrdi tko je kriv i izrekne kaznu počinitelju.

Pokušali smo jučer kontaktirati obje sudionice sukoba.

Nema drugih komentara

Dr. Zadravec potražili smo u Vinogradskoj bolnici na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju, čija je predstojnica. Uspjeli smo je naći na Stomatološkom fakultetu, gdje je žurila na sjednicu fakultetskog vijeća.

Kratko je poručila da je poslala priopćenje te da nema namjeru dalje komentirati slučaj.

Miju Primorac pokušali smo kontaktirati telefonski u uredu te joj poslali mail, no odgovor nismo dobili.

Liječnica koja se tukla bila na listi HDZ-a, dobila je 284 glasa
Liječnica koja se tukla bila na listi HDZ-a, dobila je 284 glasa

Dobila je 284 preferencijalna glasa na listi 

Na izborima u rujnu 2016. godine Dijana Zadravec bila je 12. na listi HDZ-a u 1. izbornoj jedinici, čiji je nositelj bio premijer Andrej Plenković.

dij

Od ukupno 62.310 preferencijalnih glasova, dobila je samo 284, odnosno 0,45 posto, te je po broju glasova građana bila pretposljednja na listi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora