Obavijesti

News

Komentari 38

Suludo: Vozio je u suprotnom smjeru po Istarskom ipsilonu!

Suludo: Vozio je u suprotnom smjeru po Istarskom ipsilonu!
1

Muškarac će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na nadležni prekršajni sud. Za ovaj se prekršaj može izreći kazna od pet do 15 tisuća kuna

VIDEO

U nedjelju u 11.15 sati prometna policija je zaprimila dojavu da se na Ipsilonu u blizini Žminja, BMW kreće u suprotnom smjeru. Ovo je drugi slučaj vožnje u suprotnom smjeru posljednjih mjesec dana na Istarskom ipsilonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

- Na teren su odmah upućene dvije policijske ophodnje koje su na izlazu Vodnjan sjever u 11.36 sati zatekle 64-godišnjeg Hrvata iz Pule, da upravlja osobnim automobilom BMW talijanskih nacionalnih oznaka. To je prvi put da je muškarac, koji je u vozilu bio sam, počinio takav prekršaj. Uhićen je, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da je od Žminja do petlje Kanfanar vozio u zabranjenom smjeru - kazala je Nataša Vitasović iz policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na petlji Kanfanar ušao je u ispravni trak i nastavio prema Vodnjanu. Nakon dovršene istrage muškarac će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na nadležni prekršajni sud.

Za ovaj se prekršaj može izreći kazna od pet do 15 tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od najmanje šest mjeseci.

Nedavno je još jedna vožnja u suprotnom smjeru na Ipsilonu završila tragično. Podsjetimo, u kolovozu je u prometnoj nesreći koju je skrivila 36-godišnjakinja na Istarskom ipsilonu jedna osoba poginula. Pijana žena s 1.81 promil alkohola upravljala je Peugeotom, s riječkom registracijom, dionicom autoceste Nova Vas - Višnjan u suprotnom smjeru. U nepreglednom zavoju, vozačica je bočnim lijevim ogledalom udarila u bočno lijevo ogledalo Škode, slovenskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji Slovenac, a potom je nastavila vožnju u suprotnom smjeru prema mostu Mirna, nakon čega je prednjim dijelom vozila udarila u zaštitnu ogradu, koja razdvaja istočni kolnički trak od zapadnog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.