Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Superoluja pogodila predgrađe Madrida: Bujica je nosila aute!

None Foto:

Živim ovdje 20 godina, ali ovako nešto nisam vidio, rekao je stanovnik predgrađa Madrida koje je u ponedjeljak pogodilo strašno nevrijeme. U samo pola sata palo je 40 litara kiše po četvornom metru

Ulice Argande, jugoistočno predgrađe Madrida, pogodilo je strašno nevrijeme u petak navečer. Palo je čak 40 litara kiše po četvornom mjestu i to u samo pola sata. Ceste su se pretvorile u rijeke i nosile su automobile, oštećeno je njih barem 50.

POGLEDAJTE VIDEO


- Izgledalo je kao da se nebo srušilo. I to u sekundi - rekao je Mario Picazo, inače stručnjak za klimatske promjene, koji je objavio jedan od videa bujice koja je uništavala sve pred sobom.

VIDEO

Ovakvu oluju stanovnici Argandea ne pamte.

Zatvorene su brojne ulice, mjesto je praktički odsječeno, uništeni su vinogradi... Još nema podataka o ozlijeđenima.

- Trajalo je nekih 10 minuta, ali izazvalo je katastrofu! Živim ovdje 20 godina i nikad nisam doživio nešto slično - rekao je jedan stanovnik za El Mundo.

VIDEO

Komentari (6)
  • Kod nas odmah napadaju vlast i to da se ne čiste kanalizacije. Jel i tamo to onda tako? Ljudi, priroda se mijenja, tj. mi je mijenjamo i bit će sve gore. A toliko kiše po kvadratnom metru nikakva kanalizacija ne može progutati.

    27. 8. 2019,   08:12
  • Slabo se madrižani bogu mole u zadnje vrijeme❌

    27. 8. 2019,   00:30
  • USA HAARP,na djelu.

    27. 8. 2019,   08:02