Obavijesti

News

Komentari 23

Supersedmica mu donijela više od devet milijuna kuna

Supersedmica mu donijela više od devet milijuna kuna
5

SRETNI DOBITNIK: Zahvaljujući jednom slovu u kombinaciji lota 7/39, osvojio je dodatnih 4,5 mil. kuna. Mario Tolić (38) još nije podigao dobitak

VIDEO

Mario Tolić (38) iz Biograda dobio je na Lotu 9.034.327,75 kuna. Uplatio je 29 kuna. Odigrao je Loto 7/39 na sistemskom listiću precrtavši ukupno 8 brojeva, što mu je donijelo dobitak od 4.034.327,75 kuna. S obzirom da je odigrao i slovo "A" za Super sedmicu, dobitak je povećao za još pet milijuna kuna. Godinama, iako ne svaki tjedan, igra iste brojeve. Ovaj put nije ni pratio izvlačenje. Tek na jutarnjoj kavi u ponedjeljak prijatelj mu je rekao da je netko iz Biograda dobio puno novaca. Izvadio je listić iz novčanika, provjerio je kombinaciju i šokirao se.
- Istina je da sam slučajno doznao za dobitak, ali nemojte me mnogo pitati. Igram na brojeve koje mi je prije deset godina otkrio dida, veliki šaljivdžija koji je tvrdio da se množenjem broja sedam dolazi do dobitka. I najzad sam dobio! - rekao je za Večernji list hrvatski milijunaš Mario Tolić. Inače, Mario radi kao telekomunikacijski službenik, a supruga Berislava je prodavačica u trafici. Imaju kćer i sina.
- Mario je rođen pod sretnom zvijezdom. Nedavno je dobio veliki iznos na kladionici, a kad smo skupa igrali tombolu od nas u obitelji nitko ništa, a on je dobio - pričaju braća Marko i Robert koje je odmah obavijestio o dobitku. Nakon šoka i oduševljenja Mario se s obitelji spakirao i otputovao na skijanje. Supruga je kolegici na kiosku poslala SMS u kojem stoji da je neće biti do daljnjega, nakon čega je isključila mobitel.

U HRVATSKOJ JE NAJVEĆI DOBITAK 18 MILIJUNA KUNA
Prošle godine u Đurmanecu je uplaćen jedan od najvećih loto dobitaka u Hrvatskoj (13 milijuna kuna). No rekord najvećeg dobitka drži jackpot od 18 milijuna kuna, koji je osvojio sretnik iz Slavonskog Broda. Milijunaši uglavnom žele ostati anonimni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!