Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Suprug me tukao, a bebu sam odlučila ubiti dok je spavala...'

Crna Gora: Kastrati je živjela u izvanbračnoj zajednici i njen nevjenčani suprug je ovaj slučaj prijavio policiji. Iz SOS telefona kažu da se njima Edina nije obratila za pomoć

Edina Kastrati (18) je priznala da je ubila svoju bebu. Ona je uhićena i određen joj je pritvor od 72 sata. Ona je tužitelju u Bijelom Polju u Crnoj Gori rekla da je dijete ubila jer ju je njezin nevjenčani suprug tukao i zlostavljao. Rekla je da je sina starog četiri mjeseca bacila u rijeku.

Područje u Plavu je pretraženo no bebu još nisu našli. Edina koja ima i sina starog 18 mjeseci, je rekla da zbog svega što je trpjela od partnera nije imala drugog izlaza nego da ubije bebu. Rekla je i da joj je ideja da to napravi došla dok je gledala sina kako spava.

- Sina sam nahranila i zamotala u deku. Bacila sam ga u valove i kad sam vidjela da nizvodno pluta, okrenula sam se i vratila - ispričala je Edina tužitelji i izrazila žaljenje zbog toga što je učinila. Rekla je i da je prvo htjela dijete ostaviti na putu kojim nitko ne prolazi, kako bi tu umrlo. 

Kastrati je živjela u izvanbračnoj zajednici i njen nevjenčani suprug je ovaj slučaj prijavio policiji. On je zbog posla bio u Plavu, ali su mu bili sumnjivi Edinini odgovori o tome gdje je dijete. Iz SOS telefona kažu da se njima Edina nije obratila za pomoć, pišu Vijesti.me.  

Komentari (16)
  • Nema izgovora. Mogla si uzet djecu i otici, pobjeci. Bilo sta drugo. Ali ubiti vlastito dijete.. to samo monstrum moze

    6. 7. 2018,   19:41
  • Bacio bi ja tebe u rijeku sa par cigla na nogama.

    6. 7. 2018,   20:33
  • Mogla si ubiti partnera, ne dijete

    6. 7. 2018,   21:04