Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Suprug mi je kupio vreće za smeće, WD 40 i paracetamol...'

None Foto: Facebook

Supruga tvrdi kako njezin muž zasigurno ima najgori smisao za kupnju božićnih poklona, a on se brani time da si barem - korisni. No, Božić im ne bi bio isti bez čudnih poklona

Više od desetljeća, Sam Broad (45)  iz Devona pronalazi "korisne" poklone zamotane u šareni papir ispod bora na Božićno jutro. Za svog supruga, Ricka (61), tvrdi kako je zasigurno "najgori kupac božićnih poklona na svijetu". 

Ova tradicija je u njihovom domu počela prije 15 godina kada je Sam dobila set čajnih žličica. Idućih godina dobila je rukavice za čišćenje, sredstvo za odleđivanje auta i ručnike. 

- Rickovi pokloni su postali legendarni među našim prijateljima. Znala sam dobiti kutiju paracetamola, WD 40, osvježivače zraka... - izjavila je Sam za The Sun

Rick pak tvrdi kako nema smisla poklanjati nešto što nema svrhu, pa zato radije svojoj supruzi pokloni nešto što će zaista koristiti. 

- Svaki put kad stavi rukavice za čišćenje, sjeti se Božića - tvrdi Rick. 

- Uvijek kad otvori poklone se čuje preko telefona s prijateljima i žali se. A mene jedino na životu drži to što joj ipak kupim ponekad nešto što joj se zapravo i sviđa - objasnio je Rick. 

Usprkos upitnom ukusu za poklone, Sam ipak kaže kako blagdani ne bi bili isti bez čudnih poklona koje dobije od supruga. 

Komentari (53)
  • Ja sam dobio košaricu na božićnom plesu :-(

    26. 12. 2017,   21:51
  • Pretpostavljam da muž ima opravdane razloge za ovaj izbor poklona.

    26. 12. 2017,   21:32
  • kutiju paracetamola,wd i osvježivač zraka.....čovjek se samo htio poseksati....kako nije shvatila?

    27. 12. 2017,   02:10