Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Suprug mi je rekao da radi za CIA-u, no imao je šest obitelji!'

None Foto: Facebook

Mary iz Edinburgha bila je uvjerena da je našla savršenog supruga. No, kada je navodno izbivao zbog posla, William je išao u posjete svojim drugim suprugama i obiteljima

Mary Turner Thomson (53) iz Edinburgha mislila je da ima idealnu obitelj dok nije saznala da njezin suprug, koji joj je govorio da je CIA-in agent, zapravo serijski bigamist - imao je barem 13 djece sa šest drugih žena istovremeno, piše The Mirror

- Upoznala sam Williama kada sam bila samohrana majka s devetomjesečnom bebom. Bio je vrlo šarmantan. Počeli smo hodati i nakon par tjedana pitao me da se udam za njega. Odbila sam ga, no ipak smo se zaručili nakon nekoliko godina - ispričala je Mary i dodala da su bili u braku četiri godine. 

- Nakon šest mjeseci hodanja sam zatrudnjela, što me prilično šokiralo jer mi je rekao da ne može imati djece - istaknula je. William ju je uvjerio da često ima misije za MI5 zbog kojih je izbivao iz kuće. No, dok je ona mislila da on radi, Will je zapravo posjećivao svoje druge obitelji. Da je bio majstor obmane pokazuje i činjenica da je nagovorio Mary da mu posudi 200 tisuća funti da "plati ucjenjivačima" koji su mu navodno prijetili da će ubiti njihovu djecu. 

Cijela priča se raspala kada je jedna od drugih supruga nazvala Mary i ispričala joj o čemu se radi. William je završio u zatvoru zbog bigamije, ilegalnog posjedovanja oružja i prevare. 

S Williamom ima dvoje djece, a žena koja ju je nazvala rekla joj je da je s Williamom u braku 14 godina i da imaju petero djece. Mary je o svemu napisala knjigu The Bigamist. 

Komentari (48)
  • Bit će da lik ima veliku prangiju... Jer izgledom ne bi privukao ni jednu ženu a kamoli 6

    17. 12. 2018,   20:31
  • Prvo u naslovu radi za CIA a onda u tekstu za M15 hahhaah.

    17. 12. 2018,   20:29
  • Možda će ga nakon ovoga CIA i angažirati hahaha.

    17. 12. 2018,   20:29