Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Suprug ministrice Dalić među novim članovima u Upravi Ine

None Foto: Boris Ščitar/Pixsell

Ivan Krešić, Davor Majer i Niko Dalić trebali bi biti novi članovi Uprave Ine. Svi su naftni stručnjaci, no Dalić iz Ina-naftaplina je suprug nove ministrice financija

Novi hrvatski članovi u Upravi Ine bit će Ivan Krešić, Davor Majer i Niko Dalić, suprug ministrice Martine Dalić, neslužbeno je potvrđeno HTV-u. Dodaju da su sva trojica naftni stručnjaci. Krešić dolazi iz riječke rafinerije, Majer iz Tifona, a Dalić iz INA-naftaplina.

Iako je Dalić stručnjak u istraživačkom sektoru, među HDZ-ovcima se zbog funkcije ministrice Dalić pojavila bojazan zbog mogućnosti sukoba interesa, navodi Nacional.

Više o imenovanju nove uprave pročitajte OVDJE.

Komentari (17)
  • U NO i Upravama drzavnih firmi vise nece biti politicari, ali mogu biti supruznici. Ovaj primjer mi daje za pravo da na zakljucak da je tzv. predsjednica Vlade RH podvojena licnost. Javnosti jedno govori, a drugo radi. Ona u isto vrijeme govori istinu i laze, borac za branitelje i izrucilac branitelja agresu. Ona je i Vlaisavljevicka i Kosor.

    5. 2. 2011,   00:20
  • navodno je pristala da bude ministrica iako če joj plata biti duplo manja,čudo je trajalo samo par dana,ali sad je isplivalo na vidjelo,,sve je jasno,,sukob interesa do krsjnjih granica,.kradeze ima kontrolu nad inom,

    5. 2. 2011,   00:17
  • Mogućeg sukoba interesa....Jbte hoće li im više tko stati na kraj???

    4. 2. 2011,   23:44