Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Supruga optužila Lalovca za nasilje, on tvrdi: Nisam nasilnik

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Borisa Lalovca supruga je u televizijskoj emisiji optužila za nasilje. Kaže da je sve prijavila policiji i DORH-u, a objavljena je i audio snimka svađe supružnika. On oštro odbacuje sve optužbe

Supruga bivšeg SDP-ovog ministra financija Borisa Lalovca, Tončika Anastasia u televizijskoj emisiji je ustvrdila da ju je suprug fizički zlostavljao. U emisiji Bujica rekla je da  je sve prijavila i policiji i DORH-u, ali da državno odvjetništvo nije reagiralo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavljena je i snimka svađe supružnika.

Lalovac je prvotno za jutros zakazao tiskovnu konferenciju da odgovori na optužbe, ali je kasnije ipak odlučio da će se zbog zaštite malodobnog sina javnosti obratiti priopćenjem

"Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina.  Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati", poručio je Lalovac.

Lalovac nas je u kratkom telefonskom razgovoru zamolio da pričekamo priopćenje i rekao da optužbe nisu točne i da nije nikakav nasilnik.

 

Komentari (696)
  • Uvijek sam rekao brutalnom drugu Borisu da nasilje nije rješenje. Ja sam si jednostavno priuštio novu fuficu iz Rijeke i stvar je bila riješena :)

    12. 1. 2017,   10:23
  • A propustili ste BITAN detalj, a to je da se žena obratila udruzi B.a.b.e, po vlastitom priznanju, ali joj nisu odgovorile, istovremeno njihova odvjetnica zastupa,ili je zastupala, Borisa Lalovca.

    12. 1. 2017,   10:06
  • Socijalistička ljubav na dijelu ... samo ju je tukao po desnoj strani :)

    12. 1. 2017,   10:29