Obavijesti

News

Komentari 27

Susjedi izbezumljeni: 'Tijelo je palo metar od njega, ubio bi ga'

Susjedi izbezumljeni: 'Tijelo je palo metar od njega, ubio bi ga'
1

Muškarac koji se "ukrcao" na let iz Nairobija prema Londonu ispao je iz podvozja kada je avion krenuo slijetati. Tijelo je neprepoznatljivo, dok su susjedi u londonskom Claphamu šokirani

VIDEO

Avion Kenya Airwaysa krenuo je spuštati kotače i slijetati prema londonskoj zračnoj luci Heathrow. Bio je iznad londonskog predgrađa Clapham. 

- Čula sam udarac i mislila kako je skela pala. Muž se popoeo da vidi što se događa i vratio se izbezumljen. Susjeda mu je rekla da im je u vrt s neba pao čovjek - ispričala je stanovnica Claphama. Nepoznati muškarac pao je u vrt, jako blizu susjeda koji se sunčao u tom trenutku. 

Kenijac se švercao u avionu pa pao u vrt ženi koja se sunčala
Kenijac se švercao u avionu pa pao u vrt ženi koja se sunčala

- Sretan je što čovjek nije pao na njega. Udario bi ga i ubio - rekao je prijatelj susjeda (20) koji je za dlaku izbjegao smrt za Sun. Zbog sile udarca, tijelo nesretnog slijepog putnika je oštetilo beton u dvorištu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije ni shvatio što se događa, zaspao je u dvorištu dok se sunčao i probudio ga je udarac. Tijelo je doslovno palo metar od njega, bio je jako potresen - istaknuo je prijatelj susjeda. 

'Nitko to ne bi preživio' 

- Nekoliko nas je bilo u kući, srećom je samo je on bio vani. Nitko ne bi preživio taj udarac, bio je zastrašujuć - objasnio je prijatelj. Dodao je da je potreseni susjed otišao iz svoje kuće u Londonu i privremeno odsjeda kod svoje obitelji van grada. 

Policija je potvrdila da je riječ o ilegalnom putniku koji se vozio u podvozju zrakoplova koji je putovao iz Nairobija u London. Smrt im nije sumnjiva. Iz Kenya Airwaysa kažu da se radi o nesretnom slučaju i poručili su da surađuju svlastima. 

Iako su pokušali identificirati tijelo, policija to još nije uspjela. Svjedoci i ostali poznanici susjeda u čiji je vrt pao ističu da vrt nije pretjerano velik, a da je u njemu nakon udarca bilo više nego samo krvi. Tijelo je potpuno uništeno. Istražitelji su uspjeli pronaći torbu, hranu i vodu u dijelu aviona u kojem se putnik skrivao. 

Još nije poznato je li putnik bio mrtav i prije nego što je pao. Na visini na kojoj je bio avion zna biti i -60 stupnjeva Celzija, a razina kisika značajno pada. Policija je potvrdila da je bilo rijetkih slučajeva gdje ljudi to prežive, no da uglavnom izgube svijest zbog manjka kisika i hipotermije te jednostavno ispadnu kada avion krene vaditi kotače. 

Nije prvi slučaj u Britaniji 

U lipnju 2015. Carlito Vale iz Mozambika sakrio se u podvozje aviona British Airwaysa. Pao je na krov ureda u Richmondu. Drugi čovjek je čudom preživio isti let iz Južne Afrike. U podvozju je bio čak 11 sati. 

Rumunj (20) također se sakrio u podvozje privatnog aviona koji je letio iz Beča na londonski Heathrow 2010. Letio je relativno nisko zbog čega je muškarac imao dovoljno kisika. 

U srpnju 2013. Kikmet Komur (32) iz Turske ostao je bez kisika u podvozju aviona British Airwaysa. "Ukrcao" se u Istanbulu i htio je otići u London vidjeti svoju djevojku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti