Obavijesti

News

Komentari 67

Detalji horora na A3: Suvozač ispao iz auta i umro na mjestu

Detalji horora na A3: Suvozač ispao iz auta i umro na mjestu
1

Mladić (23) vozio je auto BiH registracija i zbog nedovoljnog razmaka udario je u auto ispred sebe. Prilikom zanošenja, iz auta BiH registarskih oznaka ispao je 44-godišnjak i preminuo je na mjestu

VIDEO

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u utorak ujutro u kojoj je čovjek poginuo, a troje ljudi je ozlijeđeno. Nesreća je bila oko 5:40 sati na južnom traku, 10-ak kilometara od Slavonskog Broda. 

Nesreću je izazvao mladi vozač auta BiH registracija koji nije držao razmak i zabio se u teretni auto hrvatskih oznaka. Iz automobila BiH registracija ispao je 44-godišnji suvozač i na mjestu je poginuo. Vozač i dvije putnice (svi državljani BiH), teško su ozlijeđeni i prevezli su ih Opću Bolnicu „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu.

- Vozač (23) upravljao je automobilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Ispred njega je bio teretni automobil hrvatskih registarskih oznaka koji je vozio 44-godišnji hrvatski državljanin. U jednom trenutku, zbog nedovoljnog razmaka između vozila, vozač (23) udario je u stražnji dio automobila koji je bio ispred njega. Prilikom zanošenja, 44-godišnji suvozač, državljanin BiH, ispao je iz automobila i preminuo. Vozač (23) te putnice iz vozila, državljanke BiH (40) i (21) teško su ozlijeđene. Nitko od njih nije bio vezan. Policija je protiv 23-godišnjeg vozača podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće - objavila je PU brodsko-posavska.

Vozač i suvozač se zamijenili na pola puta

- Vozači koji su sudjelovali u nesreći nisu bili pod utjecajem alkohola, ali niti jedan putnik u Nissanu BiH oznaka nije koristio pojas - kazao je Krešimir Šimić, policijski službenik za informiranje PU brodsko-posavske. 

Neslužbeno doznajemo kako je zapravo stradala jedna uža obitelj, suprug, supruga, sin i snaha. U čekaonici Neurokirurškog odjela brodske Opće bolnice, gdje je zbrinuto troje teško ozlijeđenih, 23-godišnji vozač, 40-godišnja i 21-godišnja putnica, svi državljani BiH, puno je članova obitelji koji su na vijest o nesreći hitno doputovali u Slavonski Brod iščekujući vijesti o svojim stradalima. 

Od njih doznajemo da je najstariji, smrtno stradali 44-godišnjak, imao firmu u Italiji i sve četvero bilo je tim povodom u Italiji, a za Hrvatsku odnosno BiH krenuli su u ponedjeljak navečer. 

Prvi dio puta vozilom je upravljao 44-godišnjak, negdje na pola puta su zastali i upravljač je preuzeo 23-godišnjak. 

- Primili smo troje državljana BiH stradalih u prometnoj nesreći. Svi su na obradi. Smješteni su na Odjel neurokirurgije, trenutačno su stabilno, ali imaju dosta teške tjelesne ozljede. Majka(40) ima prijelom dva vratna kralješka i dva lumbalna kralješka, serijsku frakturu šest rebara s lijeve strane, manji izljev krvi između pluća i plućne ovojnice. Njezino stanje je zasad stabilno, krvna slika se ne mijenja. Djevojka (21) ima slomljeni četvrti grudni kralježak, ali je dobro, nema nikakvih neuroloških ispada, mladić (23) ima prijelom nekoliko kostiju glave i u području lica, ali na svu sreću nema ozljeda u mozgu. Svi su neurološki dobro, nadam se da će njihov oporavak ići dobrim tijekom, zadržat ćemo ih nekoliko dana. Prognoze su nezahvalne, ali sada nisu životno ugroženi - kazao je za 24sata dr. Danko Smiljanić, šef Odjel neurokirurgije brodske Opće bolnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava