Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svađa Beljaka i Glasnovića:'Ti si jedan lopov, obijao si aute'

None Foto: čitatelji 24sata

Tenzije između saborskih zastupnika eskalirale su pred učenicima srednje strukovne škole iz Samobora. Glasnović je Beljaku govorio kako je lopov, komunist, a Beljak nam kaže kako Glasnovića ne želi uopće komentirati

- Ti si jedan lopov, baš si frajer. Aute je obijao, a vama ovdje govori o moralu, govorio je saborski zastupnik Željko Glasnović HSS-ovom zastupniku Kreši Beljaku ispred učenika. Njihovu svađu možete vidjeti na snimci koju nam je poslao čitatelj.

Glasnović i Beljak su u srijedu zajedno su u prostorijama Sabora odgovarali na pitanja učenika Srednje strukovne škole u Samoboru koji su posjetili Sabor. 

- Kolega iz razreda pitao je Glasnovića kako može živjeti u prošlosti, na što ga je on pitao jesu li mu tata ili djed bili ustaše. Počeo se svađati s Beljakom i na kraju je Glasnović samo otišao jer je žurio na neki sastanak, ispričao nam je čitatelj koji nam je poslao snimku. 

Beljak je govorio o školstvu, te da se ništa nije napravilo od 1990. do sada.

- Od 1990. nije napravljena niti jedna škola ni bolnica, u dom zdravlja idete koji je napravio prošli sustav. Nemojte slušati ove provokatore, truju vas, rekao je Beljak. 

Na to mu je Glasnović rekao kako je komunist, na što je Beljak odgovorio kako nije. 

Zastupnik Beljak potvrdio nam je kako su danas imali predavanje pred učenicima te je poručio kako Glasnovića ne želi komentirati. 

- Ne bih komentirao Glasnovića, mislim da ono što on kaže više nitko ni ne doživljava. Njegov rječnik također ne bih komentirao, iznio je svakakve uvrede, ali to samo govori o njemu, rekao nam je Beljak.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (126)
  • I jedan i drugi su odličan primjer djeci. Jedan o ustašama i komunistima a drugi o tome kako i sa provaljivanjem u automobile možeš u hrvatskoj imati visoku funkciju i prodavati drugima moral.

    20. 3. 2019,   18:07
  • Kada će izbori da ih više ne gledamo. Kao one cirkusante iz HDSSB-a.

    20. 3. 2019,   18:10
  • Samo za idiote......Evo, kod mene je napravljena nova škola i nova bolnica, jedna od najmodernijih....i 10 sportskih dvorana.Koji retard majke mi mile, valjda nam i ludnica zavidi na ovakvim političarima.

    20. 3. 2019,   20:30