Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svadbeni konj na putu do crkve gotovo je ubio mladu

None Foto: 24sata/ilustracija 4

Kada je shvatio da će gotovo sigurno poginuti, otac Bob je kćer Sophie gurnuo s kočije i skočio za njom. Vjenčanje je otkazano, ali do siječnja

Sophie Clarke (29) tri je godine planirala vjenčanje sa zaručnikom Karlom Woodsom. Željela je da sve bude savršeno. U haljini vrijednoj 30-ak tisuća kuna sjela je kraj oca u kočiju i zaputila se prema crkvi. No, kočijaš je u jednom trenutku nepažnje pao sa kočije, a konj je podivljao. Udario je u auto, a mlada je ostala visjeti preko ruba kočije. Glava joj se našla blizu kotača. Dok su se približavali željezničkom prijelazu, otac Bob uspio ju je povući natrag. Konj je i dalje galopirao prema kamionu. Kada je shvatio da će gotovo sigurno poginuti, Bob je kćer gurnuo s kočije i skočio za njom. Mlada se dobro natukla, ali srećom nije teže ozlijeđena. Vjenčanje je naravno, otkazano, ali samo do siječnja. Sophie sada planira jednostavnije, intimnije vjenčanje.

Komentari (9)
  • 3 godine planirala a sad može pamtit cili život....da bar naši u saboru planiraju financije ka ova vjenčanje...kladim se da im je svirala ona Ja se konja bojim još sam malena....:-)))

    15. 12. 2008,   22:17
  • uzas!a moglo im je biti tako lijepo na vjencanju....

    15. 12. 2008,   17:42
  • Zna konj kaj je nejbolje za nju

    16. 12. 2008,   12:34