Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svaki dan bit će sve hladnije, a idući tjedan moguć je i snijeg!

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Od početka vikenda će svakim danom biti sve svježije, a već početkom idućeg tjedna mogli bi nas zadesiti i prvi jutarnji minusi kao i mraz. Ni dnevne temperature neće biti visoke...

Toplom vremenu danas dolazi kraj, a već krajem dana doći će do osjetnijeg prodora hladnijeg zraka. Najviše će se to osjetiti u četvrtak ujutro u kontinentalnom dijelu zemlje gdje bi se temperature mogle spustiti na pet Celzijevih stupnjeva što je otprilike dvostruko hladnije u odnosu na prethodne dane, ali i tjedne. 

Na Jadranu će u iduća dva dana osjet svježine pojačavati umjerena i jaka, na udare olujna bura, zbog koje će biti i problema u prometu između sjevera i juga Hrvatske, stoji u HRT-ovoj prognozi.

NAPOKON ZAHLAĐENJE Doviđenja proljeće! Stiže prava jesen, temperature idu na nulu

Od početka vikenda će svakim danom biti sve svježije, a već početkom idućeg tjedna mogli bi nas zadesiti i prvi jutarnji minusi kao i mraz. Ni dnevne temperature neće biti visoke pa tako u unutrašnjosti uglavnom neće prelaziti 5, a na Jadranu 10 stupnjeva.

Nadolazeće zahladnjenje u početku neće donijeti padaline, ali u utorak i srijedu moglo bi biti nešto kiše, ali i snijega koji je moguć u gorskim predjelima dok se do nizina središnje Hrvatske možda spusti tek susnježica.

Čini se da će studeni, koji je dosad više nalikovao na travanj, napokon opravdati svoje ime. Zahladnjenje je stiglo i prema sadašnjim prognozama, trajat će.

Tema: Hrvatska

Komentari (54)
  • A nitko ne brine o jadnim migrantima hoce li se smrznuti kako ce prezivjeti

    14. 11. 2018,   11:46
  • Sv Kata, snig na vrata

    14. 11. 2018,   11:34
  • Moguće je da ću danas dobiti na lotu

    14. 11. 2018,   12:31