Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svaki dan u Saboru ima novu naljepnicu: 'Imam ja njih još!'

None Foto: PIxsell 3

Etičko povjerenstvo tražilo je od kandidata za europske izbore Gordana Marasa (SDP) da prekine s neetičkim ponašanjem u Saboru, ali on od naljepnica s porukama ne odustaje.

Kandidat SDP-a na izborima za Europski parlament Gordan Maras ni nakon upozorenja Etičkog povjerenstva, koje je tražilo da odmah prekine s neetičnim ponašanjem u Saboru, ne odustaje od slanja poruka građanima naljepnicama na svom laptopu. Naljepnice na laptopu Maras mijenja svaki dan i od toga ne planira odustati. Poručio je da ima još dovoljno naljepnica s porukama koje građanima šalje na ovaj način. 

Zagreb: Sjednica Sabora nastavljena raspravom o Zakonu tržištu električne energije | Autor: Patrik Macek/PIXSELL Foto: Patrik Macek/PIXSELL

- Od samog početka kampanje ideja je da šaljem političke poruke svojim istupima u Saboru, ali i na druge načine, a vezano uz program za koji se zalažem - kazao je Maras. 

Zagreb: Sukob Radina i Marasa koji nije želio ukloniti laptop s predizbornim sloganom | Autor: Patrik Macek/PIXSELL Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ranije je kazao kako naljepnica na naljepnica na njegovom laptopu simbol otpora načinu na koji HDZ vodi kampanju. SDP-ovog kandidata za europske izbore Etičkom povjerenstvu, a prethodno i DIP-u prijavio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Zagreb: Sabor raspravlja o sigurnosnim oznakama na pakiranjima lijekova | Autor: Jurica Galoic/PIXSELL Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Moguće sankcije za kršenje pravila izborne promidžbe SDP-ovog kandidata za EU izbore Gordana Marasa znat će se u izvješću nakon izbora, poručili su iz DIP-a, a nakon što je njihovo etičko povjerenstvo Marasu izdalo pisano upozorenje na koje se on oglušio.

Komentari (83)
  • Moze imati naljepnice na cilom saboru nece u eu

    2. 5. 2019,   15:22
  • Da ne mislim još otprije da je budala nakon ovih naljepnica bi imao mišljenje da je jednostavno glup

    2. 5. 2019,   15:43
  • Johnny English Strikes Again

    2. 5. 2019,   15:42