Obavijesti

News

Komentari 85

Svaki kolut po 900 kilograma: Tone željeza letjele su zrakom

Svaki kolut po 900 kilograma: Tone željeza letjele su zrakom
3

Metalne zarolane trake nisu bile dobro pričvršćene pa su ‘pale’ s kamiona kraj Pazina i rasule se po cesti. Na njih su naletjeli auti. Jedna je žena lakše ozlijeđena

VIDEO

U jednom trenutku tegljač je ušao u desni zavoj, a željezni teret, koji nije bio dovoljno osiguran, jednostavno je skliznuo s njega. Na kolnik su pale četiri koluta željeznih traka, a onda je iz suprotnog smjera naletio jedan, pa još dva automobila.

Više od tri tone teške željezne trake pale su s teretnog vozila u vožnji. Nesreća se dogodila u utorak oko 19.45 sati kod Pazina, a tegljač je vozio 40-godišnjak iz okolice Vižinade pulskih oznaka, na koji je bila priključena poluprikolica.

Suzana Sokač iz policije kaže da je u istom trenutku, kad je teret počeo padati, iz suprotnog smjera naletio automobil Renault pulskih oznaka, koji je vozila 33-godišnjakinja. Vozačica je nakon naleta na teret izgubila nadzor nad automobilom te se prevrnula na krov.

Odmah nakon toga je na željezne role naletio automobil Mercedes, također pulskih oznaka, kojim je iza Renaulta upravljala 38-godišnjakinja, a potom je naletio i treći automobil, Honda, koju je vozila 34-godišnjakinja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U nesreći je vozačica Renaulta iz okolice Pazina lakše ozlijeđena, a protiv vozača teretnog automobila se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnosi optužni prijedlog - rekli su u policiji. 

Svaka od četiri role metalne trake bila je teška po 900 kilograma i riječ je o kolutovima za izradu šavnih cijevi u Tupljaku. Razletjele su se po cesti koja je bila zatvorena do ponoći toga dana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a