Obavijesti

News

Komentari 27

'Sve je bilo puno dima. Dugova nemam, nitko nam nije prijetio'

'Sve je bilo puno dima. Dugova nemam, nitko nam nije prijetio'
15

Od detonacije ga je spasio naslon kauča na kojem je ležao. Dio udarnog vala primila je i konstrukcija prozora kraj koje je nepoznati bombaš ostavio napravu

VIDEO

Iako blijed i duboko potresen, Zaprešićanin je prošao bez ijedne ogrebotine kad je u noći na utorak oko 3.30 sati eksplodirala bomba. Bila je udaljena manje od metra od kauča na kojem je spavao.

POGLEDAJTE VIDEO:

U Zaprešiću bacili bombu na zgradu, popucali prozori stana: “U šoku smo. Ne znamo zašto ju je netko postavio.”

U Zaprešiću bacili bombu na zgradu, popucali prozori stana: “U šoku smo. Ne znamo zašto ju je netko postavio.” Više na http://bit.ly/2p7ivpC Reporter: Bogdan Blotnej

Posted by 24sata on 13. ožujka 2018

- Eksplozija me probudila. Bio sam dezorijentiran jer nisam znao što je bilo. Sve je bilo puno dima i smrdjelo je jako po barutu - rekao nam je u utorak potreseni muškarac iz Ulice Ivana Vencla.

Od detonacije ga je spasio naslon kauča na kojem je ležao. Dio udarnog vala primila je i konstrukcija prozora kraj koje je nepoznati bombaš ostavio napravu. U stanu je u tom trenutku bila i njegova žena, vlasnica stana, koja je također u šoku. Snažna detonacija porazbijala im je prozore, a krhotine stakla razletjele su se po namještaju, tepihu i cijeloj sobi. Uništeno je i nekoliko ormara iz kojih su poispadale stvari.

Nakon očevida prestrašena obitelj uspjela je očistiti prostorije. Ostatke prozora morali su izvaditi te im je ostala velika rupa u zidu. Zaprešićkim policajcima su u istrazi eksplozije danas pomagali i kolege iz Zagreba. Zasad nemaju sumnjivca koji je ostavio eksploziv kraj kuće.

- Nisu nam prijetili, a dugova nemamo. Ne znamo zašto se na nas netko namjerio - kažu u obitelji.

Krhotine su ispunile cijeli kontejner

Snažna detonacija porazbijala je stakla u stanu, pa se muškarac probudio okružen brojnim krhotinama. Od direktnog udara spasio ga je naslonjač kauča, koji je primio veći dio udarnog vala. Iz stana su morali iznijeti gotovo sve kako bi ga očistili.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa