Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve je pod kontrolom iliti kako da mobilni računi budu isti?

None Foto: Simpa

Bilo da je riječ o gužvi u prometu, gostima ili pak o mjesečnim računima - neplanirana iznenađenja nitko ne voli. Kod Simpa Hibrid tarife nema neugodnih iznenađenja, jer ti je račun svaki mjesec isti!

U posebnoj božićnoj ponudi, uz Hibrid tarifu možeš uzeti i novi Huawei Y6 (2018) za samo 25 kn mjesečno.
Hibrid tarifa namijenjena je svim pobornicima i ljubiteljima jednostavnosti, pouzdanosti i pristupačnosti. Ono najbolje iz opcija na bonove spaja s onim najboljim iz opcija na pretplatu. Kao korisnik Hibrid tarife imaš zagarantiran fiksni mjesečni račun u iznosu od 109 kuna unutar kojih možeš birati na što ćeš potrošiti 6000 jedinica – na pozive, SMS poruke ili megabajte. Ukoliko ti ipak zatreba još, imaš mogućnost nadoplatiti račun bonom te kontrolirati svoje daljnje troškove. 

Kupnja mobilnog uređaja bez potpisivanja ugovorne obveze 

Simpa Hibrid tarifa omogućava ti i kupovinu novog mobilnog telefona Huawei Y6 (2018) na rate, čime imaš zagarantiran fiksni račun u iznosu od 134 kn u koji je uključen i iznos rate za mobilni telefon. Ova ponuda doista je jedinstvena na tržištu jer omogućava kupovinu mobilnog uređaja bez potpisivanja ugovorne obveze i garantira potpunu kontrolu troškova, dok je dosad korisnik morao birati želi li pretplatu s ugovornom obvezom uz koju će uzeti i uređaj ili će se odlučiti na mjesečni iznos koji troši na bonove bez dodatnih pogodnosti.

Ovog Božića počastite sebe i najmilije „stress free“ komunikacijom. Huawei Y6 (2018) odličan je izbor prilikom odabira novog telefona, a u kombinaciji sa Simpa Hibrid tarifom bezbrižni blagdani su zagarantirani.

SIMPA TE NAGRAĐUJE

Prati Simpa Facebook stranicu jer svaki tjedan imaš priliku osvojiti novi Huawei Y6 (2018) i druge poklone! 

 

Tema: Promo sadržaj