Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Sve kažem za stolom političke obitelji, a nikada preko medija'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Plenković je rekao u utorak da su postojali u stranci i oni koji se nisu angažirali u predizbornoj kampanji za Europski parlament spomenuvši među njima i svog zamjenika Milijana Brkića

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao  je u utorak da nije nikada niti ubuduće namjerava bilo kome slati ni odgovore niti pitanja putem medija istaknuvši kako sve što ima reći uvijek kaže na stranačkim tijelima.

"Sve što sam mislio rekao sam jučer na Predsjedništvu. Nisam nikada, niti namjeravam ubuduće bilo kome slati ni odgovore niti pitanja putem medija već sve što imam kazati, uvijek kažem za stolom političke obitelji", rekao je Brkić za Hinu odgovarajući na upit kako komentira izjavu premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da se nije angažirao u stranačkoj kampanji za europske izbore.

Zagreb: Andrej PlenkoviÄ? sudjelovao na 29. obljetnicki osnutka HDZ-a Podsused PLENKOVIĆ UZVRAĆA UDARAC 'Brkića nisam niti vidio u ovoj kampanji, nije pridonio ništa...'

Plenković je rekao u utorak da su postojali u stranci i oni koji se nisu angažirali u predizbornoj kampanji za Europski parlament spomenuvši među njima i svog zamjenika Milijana Brkića. Osvrćući se na one koji se, kako je rekao, nisu angažirali u predizbornoj kampanji, apostrofirao je svog zamjenika Milijana Brkića. "Ja ga nisam vidio u ovoj kampanji. Nije pridonio ništa što se toga tiče", rekao je Plenković.

Komentari (60)
  • hahaha....Za stolom i uglavnom ispod stola koristeći policijske dosje članstva i političkih protivnika.

    28. 5. 2019,   13:57
  • Kaže Anemični...Vaso nije bio viđen. A problem u tome što je i previše bio viđen i previše se pričalo o njemu. Plenki je toliko bahat da ne vidi koliko je bahat. Mjera za bahatost je jedan Zoky...Plenkijeva bahatost barem 2 zokyja. Srećom su Šuicu puštali da govori poslje izbora. Da je blebetala ranije još bi lošije prošli.

    28. 5. 2019,   14:10
  • sve u krugu cosa nostra, gomora i calabresi

    28. 5. 2019,   13:28