Obavijesti

News

Komentari 5

Sve na jednom mjestu: Uđite u prekrasna zagrebačka Dvorišta

Sve na jednom mjestu: Uđite u prekrasna  zagrebačka Dvorišta
3

Ovog ljeta premijerno se predstavljaju i čak tri nove lokacije. Otvara se kuća u Radićevoj 54 u kojoj je živio otac književnika Augusta Šenoe, ali i veliki hrvatski književnik Dimitrija Demeter

VIDEO

U 10 dana, od 14. do 23. srpnja, na sedam biranih lokacija, svakoga dana od 18 do 24 sata, svi koji to žele mogu zaviriti u prekrasna dvorišta, već dobro znana brojnim prijateljima i gostima Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Počinju zagrebačka Dvorišta: Kultura, ples, zabava, sve na jednom mjestu! Reporteri: Morana Ćosić i Ivančica Ladišić

Posted by 24sata on 14. srpnja 2017

Posjetitelji mogu uživati u dvorištu obitelji Milovac u Opatičkoj 19, zatim u čarobnom dvorištu Palače Erdödy-Drašković u Opatičkoj 29 ili zabavnom dvorištu Palače Balbi u Demetrovoj 11. 

Ovog ljeta premijerno se predstavljaju i čak tri nove lokacije. Otvara se kuća u Radićevoj 54 u kojoj je živio otac književnika Augusta Šenoe, kaptolski sladopek Vjekoslav Šenoa, ali i veliki hrvatski književnik Dimitrija Demeter.

Po prvi puta moći će se i popeti na 'vrh' Gornjega grada, u Visoku ulicu 8, u palaču ugledne zagrebačke obitelji Gvozdanović. I naposlijetku, po prvi puta u ljetnome izdanju otvara se i atrij Muzeja grada Zagreba na Opatičkoj 20. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"