Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve školske knjige kupite bez dosadnih čekanja u redovima

None Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Mondo.hr internet supershop je najbolji izbor koji će vam omogućiti da bez gužvi u knjižarama, brzo i jednostavno, kupite sve potrebno za novu školsku godinu

Osim što žele izbjeći gužve koja nastaju kad se knjige kupuju u posljednji čas, neposredno prije početka školske godine, roditeljima je također važno da komplete knjiga mogu plaćati na rate. Mondo.hr internet supershop upravo to i nudi svim roditeljima i učenicima.

Do udžbenika na najjednostavniji način

Bez gužvi u knjižarama i čekanja u dugim redovima, školske udžbenike možete kupite na najjednostavniji i najbrži način. Na Mondo.hr trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje će mu biti potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova. Udžbenici će stići na kućnu adresu, i to besplatno u terminu koji sami odaberete, pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora.

Za dostavu knjiga možete odabrati termine prije ili poslije početka školske godine. Isporuke do početka školske godine su: od 6. do 14. kolovoza, od 17. do 21. kolovoza, od 24. do 28. kolovoza i od 31. kolovoza do 4. rujna 2015. godine.

Isporuke nakon početka školske godine su: od 7. do 11. rujna, od 14. do 18. rujna, od 21. do 25. rujna, od 28. rujna do 2. listopada i od 5. do 9. listopada 2015. godine.

Plaćajte na rate

Bez obzira na potrošeni iznos, na Mondo.hr se udžbenici i sve ostalo mogu kupiti na četiri načina: direktnom uplatom, kreditnom karticom jednokratno (Amex, MasterCard, Diners Club, Visa), kreditnom karticom do 12 mjesečnih rata (American Express i Diners te MasterCard i Visa Zagrebačke banke) ili pouzećem uz 200 kn predujma.

Poklon i popust na opremu za školarce

Uz svaku kupovinu udžbenika za isti razred na Mondo.hr u iznosu od 400 kuna ili više na poklon dobivate geometrijski set i tehničku olovku. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10 posto popusta na kupovinu asortimana iz kategorije Škola, koja sadrži sve potrebno za vaše školarce.

>>> Nazovite 0800 44 68 ili naručite ON LINE!


Komentari (11)
  • jedva cekam da mi djeca idu u drugu drzavu u skolu gdje imaju besplatne knjige do 21 godine :) ovo u Hrvatskoj previse se uce od malena a nakraju niti nemaju buducnost!

    2. 6. 2015,   17:36
  • Pa tko je još čekao u redovima kada treba nešto platiti? Zna se kad se čeka u redovima...

    2. 6. 2015,   16:43
  • Lijep pozdrav svim čitateljima,,, dali neko zna u gradu Zagrebu jesu li ove godine besplatne knjige za osnovne škole... hvala :-)

    2. 6. 2015,   18:17