Obavijesti

News

Komentari 11

Sve školske knjige kupite bez dosadnih čekanja u redovima

Sve školske knjige kupite  bez dosadnih čekanja u redovima
1

Mondo.hr internet supershop je najbolji izbor koji će vam omogućiti da bez gužvi u knjižarama, brzo i jednostavno, kupite sve potrebno za novu školsku godinu

VIDEO

Osim što žele izbjeći gužve koja nastaju kad se knjige kupuju u posljednji čas, neposredno prije početka školske godine, roditeljima je također važno da komplete knjiga mogu plaćati na rate. Mondo.hr internet supershop upravo to i nudi svim roditeljima i učenicima.

Do udžbenika na najjednostavniji način

Bez gužvi u knjižarama i čekanja u dugim redovima, školske udžbenike možete kupite na najjednostavniji i najbrži način. Na Mondo.hr trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje će mu biti potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova. Udžbenici će stići na kućnu adresu, i to besplatno u terminu koji sami odaberete, pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora.

Za dostavu knjiga možete odabrati termine prije ili poslije početka školske godine. Isporuke do početka školske godine su: od 6. do 14. kolovoza, od 17. do 21. kolovoza, od 24. do 28. kolovoza i od 31. kolovoza do 4. rujna 2015. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Isporuke nakon početka školske godine su: od 7. do 11. rujna, od 14. do 18. rujna, od 21. do 25. rujna, od 28. rujna do 2. listopada i od 5. do 9. listopada 2015. godine.

Plaćajte na rate

Bez obzira na potrošeni iznos, na Mondo.hr se udžbenici i sve ostalo mogu kupiti na četiri načina: direktnom uplatom, kreditnom karticom jednokratno (Amex, MasterCard, Diners Club, Visa), kreditnom karticom do 12 mjesečnih rata (American Express i Diners te MasterCard i Visa Zagrebačke banke) ili pouzećem uz 200 kn predujma.

Poklon i popust na opremu za školarce

Uz svaku kupovinu udžbenika za isti razred na Mondo.hr u iznosu od 400 kuna ili više na poklon dobivate geometrijski set i tehničku olovku. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10 posto popusta na kupovinu asortimana iz kategorije Škola, koja sadrži sve potrebno za vaše školarce.

>>> Nazovite 0800 44 68 ili naručite ON LINE!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji