Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve više terorističkih prijetnji: Orban pod jačim osiguranjem

None Foto: Reuters

Sigurnosne službe otkrile terorističke prijetnje vezane za ilegalne imigrante. Mađarski antiteroristički centar nije imao drugih opcija nego Orbanu pojačati zaštitu

Mađarskom premijeru Viktoru Orbanu i njegovoj obitelji povećana je razina zaštite. Mađarska novinska agencija MTI navodi da su sigurnosne službe otkrile terorističke prijetnje vezane za ilegalne izbjeglice.

Jozsef Horvath, bivši zamjenik direktora mađarske vojne obavještajne službe rekao je kako je pojačavanje zaštite Orbanu dio sigurnosnog protokola i da mađarski antiteroristički centar nije imao drugih opcija. 

Komentari (138)
  • Tipično. Državnici s kičmom koji znaju svoj posao, u službi su svog naroda a ne inozemnih sila, oduvjek su na meti napada izvana. Iza Orbana stoji 80% Mađara. Pitam se hoćemo li ikad više imati državnika Orbanovog formata.

    28. 10. 2015,   18:57
  • Čovjek koji je pokazao kako se voli i brani domovina.Čovjek koji ima podršku svih Mađara.Čovjek koji je prepoznao zlo koje prijeti i javno to rekao.Čovjek koji je dao model kako postupati protiv ove pošasti.Čovjek koji će zauvijek promijeniti odnose u EU.Na korist malih zemalja.

    28. 10. 2015,   19:28
  • Čudno ali Merkel ne prima terorističkie prijetnje vezane za ilegalne izbjeglice. Majku Merkel vole svi krijumčari ljudima.

    28. 10. 2015,   18:59