Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve za glasove: Kajin mazio krave pa morao čistiti cipele

None Foto: Duško Marušić/PIXSELL 5

Kandidat za istarskog župana je rekao i da će lokalna samouprava biti involvirana u postupak zakupa, ali neće biti mešetarenja i neće se na zemlji pojedinci bogatiti

Kandidat za istarskog župana Damir Kajin posjetio je farmu krava Bruna Vojskovića u selu Raji na Gračašćini. Kajin je rekao kako su poljoprivrednici, nakon posjeta ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine Istri, shvatili da im Zakon o poljoprivredi ide u korist.

- Shvatili su da im posjed znači zakup i da im urbanizirana farma nudi apsolutnu prednost pri zakupu - rekao je Kajin, koji se za posjeta farmi nije ustručavao nahraniti gladne krave sijenom iz štale. 

Nema više prodaje, sve ide u zakup - rekao je Kajin koji se na farmi "sprijateljio" s kravama, mazio ih je, a nije mu bio problem niti zaprljati se u štali

Kajin je na farmi rekao i da će lokalna samouprava biti involvirana u postupak zakupa, ali neće biti mešetarenja i neće se više na zemlji pojedinci bogatiti.

- Nema više prodaje, sve ide u zakup - rekao je Kajin koji se na farmi "sprijateljio" s kravama, mazio ih je, a nije mu bio problem niti zaprljati se u štali. 

Bruno Vojsković ima danas tek 20 grla krava i zbog niske cijene mlijeka morao je prepoloviti stado. Kajin je kazao da je najveći problem istarske poljoprivrede stečaj Purisa, a to se može zahvaliti Hypo banci, Gavriloviću i rabotama nekih pojedinaca u Istri. 

Nakon obraćanja novinarima, obzirom da je kiša proteklog dana dosta padala i natopila tlo, kandidat za istarskog župana ipak morao na koncu naći krpu i očistiti blatnjave cipele. 

Komentari (117)
  • ""SIROMAH radi , BOGAT iskoristava prvoga , VOJNIK brani obojicu , POREZNI RADNIK placa za svu trojicu , LUTALICA odmara za svu cetvoricu , PIJANAC pije za petoricu , BANKAR potkrada svu sestoricu , ADVOKAT posvadja svu sedmoricu , DOKTOR ubije svu osmoricu , GROBAR pokopa svu devetoricu , POLITICAR zivi na racun sve desetorice !!""" Dokaz za napisano ekipa iz Pule: Kajin, Jakovina i žena Jakovine i to sve na račun desetorice, bez obzira na gnjusanje drugara....

    26. 3. 2013,   14:22
  • pazite se krave, ne okrećite mu leđa ...

    26. 3. 2013,   14:11
  • A, eto, kad kravice nauče razlikovati Kajina od bika koji leži - i kad nauče zaokružiti njegovo ime na listiću, sigurno će za njega glasati? ..:)) A do tada neka nastavi hraniti kravice. Što se više bude/u družili sa životinjama - kravicama - prije će pridobiti njihovo povjerenje...:))

    26. 3. 2013,   16:38