Obavijesti

Promo sadržaj

Sve za zabavu, edukaciju i rehabilitaciju po super cijenama

Sve za zabavu, edukaciju i rehabilitaciju po super cijenama
8

Nova internetska stranica tft.hr u ponudi ima mnoštvo dekorativnih i kreativnih stvari za velike i male

Internet je tržište bez granica. Kupovati možete kada to vama odgovara. Internet trgovina nema radno vrijeme. Ona je otvorena 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Osim toga, štedite vrijeme i energiju. Upravo to glavne su prednosti kupnje preko interneta. Na vašoj listi omiljenih trgovina svakako stavite i TFT.hr. Ondje vas očekuje  mnoštvo novih, dekorativnih, kreativnih te edukativnih proizvoda za velike i malene. Svi proizvodi izrađeni su za europsko tržište, te se ističu kvalitetom i jedinstvenim, inovativnim dizajnom.  Na TFT.hr možete pronaći proizvode za zabavu, edukaciju i rehabilitaciju.

Iz ponude se izdvaja: 

Dupli bijeli dozator

  • Sa 309 kn snižen je na 249 Kn
  • Svojim dizajnom, dozator se uklapa u svaku kuhinju. Kapacitet jednog spremnika iznosi 500 grama. Jedno okretanje ručice dozatora isporučuje otprilike 30 grama pahuljica u zdjelicu. Pahuljice u dozatoru ostaju svježe.  Dozator se može prati i u perilici posuđa. Jednostavno održavanje, jedinstven dizajn i praktičnost u upotrebi, sve što jedna moderna kuhinja danas treba. Prodaje se i u srebrnoj i crnoj boji


Pamučni stolnjak za bojanje s motivom karte svijeta + 10 markera 225 kn

Edukativni pamučni stolnjak s motivom karte svijeta omogućuje mališanima nezaboravno putovanje kontinentima i upoznavanje našega planeta. Na svakome kontinentu prikazane su životinje koje tamo obitavaju, također su prikazane svjetske znamenitosti i posebnosti našega svijeta. Mališani će biti oduševljeni istraživanjem planeta te će mnogo naučiti na jednostavan i zabavan način. Kako bi istraživanje bilo zabavnije uz stolnjak dolazi i 10 perivih markera za šareniju zabavu. Saznajte gdje se nalaze 7 svjetskih čuda i koje oceane nastanjuju prekrasna stvorenja. Više od samog stolnjaka! Ovaj stolnjak možete bojati prije, tokom i poslije jela. Zabava za cijelu obitelj! Stolnjak je izrađen od 100% Turskog pamuka s dimenzijama 130×85 cm. 

Zmijski gel 50 ml

  • Sa 185 kn snižena je na 105 kn 
  • Lifting krema s efektom botoksa! Djelotvorno kao botoks samo bez igle! Izvrsno rješenje za lijep i gladak ten, uz iznimno mali trošak i bez bolnih i skupih injekcija. Krema djeluje odmah, blokira mišićno stezanje i ima zaglađujući učinak što doprinosi smanjenju sitnih nabora oko očiju, bora i izražajnih crta. Veći rezultati su vidljivi već za nekoliko dana. Za mjesec dana bore se smanjuju za 30% a zaglađenost kože i do 50%. Primjenjuje se svakodnevno, ujutro i navečer, nakon uobičajenog čišćenja lica. Sastav kreme: 1. Ekstrakt zmijskog otrova, koji pospješuje regeneraciju kože i čini je zategnutijom, te glatkom na dodir. Također je odličan za upale, te umiruje osjetljivu i aknama sklonu kožu. 2. Retinol, jedna od najjačih tvari u borbi protiv bora, prodire u najdublje slojeve kože. 

Kišobran za bojanje + 5 flomastera 99.00 kn

Kišobran za bojanje dolazi zajedno s pet vodootpornih flomastera, s kojima će vaši mališani obojati svoj kišobran. Na taj način imati će personalizirani kišobran s kojim će put do vrtića ili škole biti ljepši bez obzira na tmurni kišni dan! Dimenzije kišobrana: Dužina 55cm i Promjer 76cm. Uz kišobran za bojanje vas očekuje mnogo zabave! Jedinstven proizvod na Hrvatskom tržištu. 

Vodeni light show 85.00 kn

Doživite romantično i opuštajuće iskustvo u vlastitoj kadi uz pomoć vodenog light showa. Zabava za mališane ili romantika za odrasle? Možete imati oboje u jednom inovativnom proizvodu. Vodeni light show radi uz pomoć baterija te kada napunite kadu s vodom i napravite željenu kupku stavite vodeni light show neka pluta na vodi i promjenom boja stvori neopisivi ugođaj. Priuštite si najromantičniji kraj dana i zavolite svoju kupku još više uz vodeni light show.

Snug-rug deka za van s kapom - plava 265.00 Kn

Deka s rukavima za van je idealan proizvod za sve ljubitelje boravka u prirodi. Iznutra super meka i topla, a izvana nepromočiva kabanica. Dolazi u paketu s kapom načinjenom od istoga materijala. Idealna za ribolov, kampiranje ili duži boravak u prirodi. Deka s prednje strane sadrži utore u obliku đepa, da bi ruke ostale tople. Možete ju i postaviti na tlo, te koristiti kao deku za piknik, samo je izokrenete i nepromočivu stranu stavite na tlo. Uz deku i kapu dobit ćete i transportnu torbu. Transportna torba zauzima malo mjesta i praktična je za spremanje deke. Deka je načinjena od super mekog flisa iznutra, a izvana od 100% nepromoćivog materijala. Dimenzija je: 170x140cm. Boja: crno-plava. Univerzalna veličina. Proizvođač: Snug-Rug Engleska.

Za djecu od 10+ godina! Solarni robot može biti zanimljiv znanstveni projekat pomoću kojega djeca stječu potrebna znanja i pri tome se zabavljaju! Solarna ploča isključivo pokreće robota na Sunčev pogon! Sati rada i zabave pri sklapanju robota u jedan od odabranih oblika obogatit će aktivni život vašeg djeteta!

Sva roba naručena na TFT.hr dostavlja se na području cijele Hrvatske. Za narudžbe do 299,99 kuna dostava se plaća 25 kuna, a za narudžbe iznad 300 kuna dostava je besplatna. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije