Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svečano otvoren Cro Club Hrvatske Lutrije u Sv. Nedelji

None Foto:

U Cro Clubu Hrvatske Lutrije u Svetoj Nedelji svakodnevno se nudi mogućnost osvajanja dobitaka na 29 automata za igre na sreću, te na jednom elektronskom ruletu EGT, sa šest igračkih mjesta

U četvrtak 24. listopada Hrvatska Lutrija svečano je otvorila novi Cro Club u Svetoj Nedelji na adresi Franje Tuđmana 38, Novaki. Posjetitelji su uživali u zabavi na automatima za igre na sreću najpoznatijih svjetskih brandova Novomatic - automati Premium, Novostar, Coolfire i Impera Scorpio kao i EGT – Premier te IGT - Axxis.
U Cro Clubu Hrvatske Lutrije u Svetoj Nedelji svakodnevno se nudi sjajna zabava i mogućnost osvajanja dobitaka na čak 29 automata za igre na sreću, te na jednom elektronskom ruletu EGT, sa šest igračkih mjesta.
U Cro Clubu svoje radno mjesto ima osmero zaposlenika. Ponuda i ovog Cro Cluba Hrvatske Lutrije, samo punoljetnim osobama, uključuje osim automata za igre na sreću i odigravanje svih lutrijskih igara i igre klađenja.
U Cro Clubu u Svetoj Nedelji, kao i u ostalim Cro Clubovima, Cro Casinu, u icasinu te na više od 90 uplatnih mjesta kladionica s automatima za igre na sreću, uključite se u nagradnu igru „Sretni automati“. Osvojite neku od 1.400 nagrada, a u izvlačenju dobitnika glavnih nagrada 19.11.2019. čeka Toyota C-HR Hybrid.
Hrvatska Lutrija je, od osnivanja 1973. godine, za razne društveno korisne djelatnosti izdvojila cca 2,6 milijardi kuna