Obavijesti

Promo sadržaj

Svečano otvoren ZUU-BAR, prvi dental spa bar u Hrvatskoj

Svečano otvoren ZUU-BAR, prvi dental spa bar u Hrvatskoj
1

Daniel Popović i Soulfingersi na svečanom otvaranju ZUU-BAR-a, prvog dental spa bar-a u Hrvatskoj u kojemu vaš osmijeh doista vrijedi više

Uz svirku legendarnog autora eurovizijskog megahita Đuli, Daniela Popovića i kraljeva soula, Soulfingersa te uz spektakularne autorske koktele koktel majstora Vjenceslava Madića Kishonija, svečano je otvoren ZUU-BAR - prvi dental spa bar u Hrvatskoj.

Ugodna atmosfera, odlična ponuda, skladne boje interijera i vrhunski dizajn, nisu jedino zbog čega će ZUU-BAR, smješten u zagrebačkoj Kustošiji na adresi Ilica 283, mnogima postati omiljeno mjesto za jutarnju kavu, poslovni sastanak ili večernji izlazak. Naime, ZUU-BAR je, kao dio integriranog Ortoimplant Dental Spa koncepta, prvi bar u Hrvatskoj u kojemu vaš osmijeh zaista vrijedi više.

Ortoimplant Dental Spa koncept

Dr. Zdenko Trampuš, DDS, doajen implantologije i stomatološki vizionar, autor je Ortoimplant Dental Spa koncepta koji, kroz integrativan pristup pacijentima, omogućuje brži i lakši oporavak nakon stomatoloških zahvata, pogotovo onih opsežnijih, poput All-on-4 i Zygoma All-on-4 kojima se bezubim pacijentima vraća osmijeh u svega nekoliko sati. A budući da dr. Trampuš neprestano uvodi inovacije u stomatološku praksu – jedna od takvih inovacija je i otvorenje bara u kojemu će se i pacijenti, ali i drugi gosti koji paze na svoje zdravlje i traže mjesto za opuštanje i druženje, ugodno osjećati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 „Uvijek sam težio tome da svojim pacijentima pružim nešto više, a kako probava započinje već u ustima, izuzetno mi je važno s kakvom hranom i s kojim napicima započinjemo dan i što konzumiramo tijekom dana. Također, želio sam svojim pacijentima (i njihovoj pratnji) pružiti što ugodniji prostor, a svim ostalim gostima mjesto koje će rado posjećivati – od ranoga jutra pa sve do večeri. S tim je ciljem nastao i ZUU-BAR – prvi bar u Hrvatskoj gdje ćemo vas pozdraviti i ispratiti s osmijehom, ali se i pobrinuti za vaš prekrasan osmijeh“, izjavio je na otvorenju ZUU-BAR-a dr. Zdenko Trampuš.

All-on-4 i Zygoma All-on-4

„Nakon opsežnih stomatoloških zahvata izuzetno je važno kakvu hranu pacijent konzumira“, naglasio je dr. Trampuš. Primjerice, All-on-4 metoda i Zygoma-All-on-4 idealne su za ozubljavanje bezube čeljusti, no nakon ugradnje implantata treba se pridržavati određenih pravila o prehrani kako proces srastanja titanskog umetka s kosti ne bi bio kompromitiran i kako bi pacijent u predviđenom terminu dobio trajni protetski nadomjestak. „Tijekom tog razdoblja prilagodbe organizma, savjetujem izbjegavanje mliječnih proizvoda nekoliko dana nakon operacije, hrane tvrde konzistencije, sjemenki, ljute, začinjene, slatke i kisele hrane. U tom periodu valja odabrati hranu mekše konzistencije“, pojašnjava dr. Trampuš.

Zato će vas u ZUU-BARU dočekati s odličnim smoothiejima od kojih bismo svakako isprobajte onaj od jabuke i oraha, napravit će vam savršenu espresso kavu i capuccino, ali i savjetovati da ih pokušate popiti bez šećera. Ponudit će vas s kiflicama, mekanim poput oblaka, i zdravom cheesecake tortom koja će se otopiti u ustima. No, ako ste mislili da ćete uz kavicu ovdje moći zapaliti cigaretu – prevarili ste se. „Nikotin smanjuje prokrvljenost i usporava zacjeljivanje, a mijenja i boju naših zuba i zato u ZUU-BARU nema pušenja. Sve je to u svrhu prekrasnog osmijeha naših pacijenata i drugih gostiju koji će nas posjetiti“, zaključio je dr. Trampuš.

Što je to All-on-4 metoda?

ALL-ON-4 je posljednji svjetski stomatološki hit, sistem protetskog rješenja koji počiva na 4 implantata, a idealan je za bezube čeljusti. Upotreba najmodernije softwearea omogućuje digitalno dizajniranje zubi, a najkvalitetniji implantati ugrađuju se prema najsuvremenijem terapijskom konceptu, što čini sam tretman bržim i bezbolnijim. Pacijent tijekom samo 2 sata dobiva prototip zuba, kao privremeno rješenje, dok trajno rješenje stiže za dva mjeseca.

Što je to Zygoma All-on-4 metoda?

Nekada je najveću prepreku ugradnji implantata predstavljao nedostatak kosti koji se javlja zbog dugogodišnje bezubosti. No, uz Zygoma implantate, koji se ugrađuju isključivo u gornju čeljust, sada sve bezube osobe mogu dobiti novi osmijeh! Ovi revolucionarni implantati, dugi 55 mm, ugrađuju se direktno u jagodičnu kost i eliminiraju potrebu za presađivanjem kosti ili sinus liftom, metodama kojima se nekada nadoknađivala kost. Uz ove implantate kirurška trauma je svedena na minimum, vrijeme zacjeljivanja je brzo, a uspješnost njihove ugradnje je gotovo 100%-tna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.