Obavijesti

News

Komentari 21

Svećenik i vjeroučitelj švercali drogu, 'mozak' bile majka i kći

Svećenik i vjeroučitelj švercali drogu, 'mozak' bile majka i kći
1

SRBIJA: Nakon što je dvojac uhićen s 27 kilograma skunka u autu, kako bi se nagodio s tužiteljstvom svećenik je policiju uputio na dvije žene koje su navodno stajale iza cijele operacije

VIDEO

Svetlanu Popadić (46) i njezinu kćer Anu (24), koje su uhićene zbog krijumčarenja 27 kilograma droge skunk, policiji je predao svećenik iz Požege iz Srbiji, Milan Jordović. On i bivši vjeroučitelj Zoran Marinković su krajem veljače uhićeni zbog krijumčarenja droge. 

Prema onome što je Jordović ispričao policiji, on i Marinković sudjelovali su velikom transportu droge iz Albanije u Švicarsku, a u kojem je posredovala Svetlana Popadić. Ona ih je plaćala za svaki preneseni paket. 

Svećenik, koji se zadnjih par dana branio šutnjom, ipak je progovorio o krijumčarskom lancu ne bi li se pokušao nagoditi s tužiteljstvom.

Jordović i Marinković uhićeni su kod Čačka, a kod sebe su imali 52 paketa s ukupno 27 kilograma droge. Dva tjedna kasnije uhićene su Svetlana i Ana Popadić. 

- Svetlana je nezaposlena, do prije nekog vremena je radila kao prodavačica na tržnici, a njezina kći je prošle godine pokraj tržnice otvorila mjenjačnicu. Imaju i malo zemljište na kojem rastu maline, ali to je prilično nedovoljan prihod, s obzirom na njihov život na visokoj nozi. Selo se čudilo odakle njima novac - rekao je mještanin sela Lopaš kraj Požege u kojem su živjele. 

Kod majke i kćeri je pronađeno 1.035 američkih dolara, 280 eura, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertibilnih maraka i 40 švedskih kruna za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge. 

Osim luksuzno uređene kuće, majka i kćer imaju i dva apartmana u Zlatiboru, a u jednom od njih je pronađen zaplijenjeni novac. Istražitelji sumnjaju da to konačan popis njihovih nekretnina. Zaplijenjeno je i šest automobila, a u svima je pronađeno i "duplo dno". Jedan automobil pripada i D.B. iz Požege s kojim je prije godinu dana Svetlana uhićena zbog krijumčarenja droge, no tad je muškarac izjavio kako ona nema nikakve veze s time, nakon čega je puštena na slobodu. 

Uhićeni Jordović i Marinković ušli su u narko-lanac preko Svetlane koja ih je plaćala po prijevozu. Za zadnji prijenos droge je Jordović trebao dobiti 5.000 eura, piše Blic. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.