Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svećenik pregazio majku i njezinu curicu (5) u Rijeci

None Foto: G.Jakuš

Svećenik Stjepan Pokrivka (59) je oko 18.15 sati, upravljajući Toyotom, na pješačkom prijelazu u Rijeci oborio majku (31) i njenu djevojčicu (5)

Ivana J. (31) i kći A. L. (5) prelazile su u petak pješački prijelaz na križanju Zvonimirove, Zametske i Liburnijske ulice u Rijeci dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo. Na njih je automobilom naletio svećenik Stjepan Pokrivka (59). Kroz križanje je projurio na crveno. U krvi je imao 1,34 promila alkohola. Majka ima prijelom lijevoga gležnja, a djevojčica težak potres mozga.
- Pacijentice su dobro. Djevojčica je stabilno i izvan životne opasnosti. Još je rano govoriti o mogućim posljedicama, za dan dva znat ćemo više. Komplikacije su moguće, no očekujemo povoljan ishod - rekao je liječnik Darko Ekl.
U Riječkoj nadbiskupiji čiji je auto svećenik vozio jučer se nisu javljali na telefon

Komentari (22)
  • Gdje je sad ta policija koja toliko vješto prezentira nove stroge zakone???? ups, pardon, pa još zakon nije stupio na snagu, tek u nedjelju!! užas!

    31. 5. 2008,   00:48
  • sta covijek da radi sa svojopm djecom u slobodno vrijeme??? da ih odvede u parkić da se igraju,da ih promatra bolesni pedofil??da ih odvede na sladoled,,,ako ih usput neki pijani budala ne pogazi,,,da ga pusti da se igra u dvoristu,pa da ga pogodi svatovski metak???da ga odvede u setnju...da ga slucajni manijak sa kalasnjikovom propuca??...mozda ovo zvuci pregrubo,ali je nazalost istina!!ovo sto se dogada je prevrsilo svaku mjeru ljudkog nemara,i nepaznje,a o moralu nezelim ni komentirati....MAMI I PRINCEZI ZELIM BRZ OPORAVAK,a kretenu od vozaca ...bolje da sutim,mogla bi bogu zgrijesit kad bi rekla ono sto katolik nebi smjeo reci!

    31. 5. 2008,   01:46
  • ovo vise nije normalno pa sta pijete ako niste sposobni voziti? pa covjek da se boji da prede cestu i da ode u trgovinu a kamoli negdje drugdje majko moja!!

    31. 5. 2008,   00:26