Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svećenik snimao orgije u crkvi, a ljubavnice vodio i u Hrvatsku

Otac Andrea Contin (48) je navodno odlazio na luksuzna putovanja sa svojim ljubavnicama. Među destinacijama koje je obišao tako se nalaze Francuska, Austrija i - Hrvatska

Talijanski svećenik optužen je za podvođenje svojih 15 ljubavnica te za snimanje orgija u rektoratu crkve, piše International Business Times.

Otac Andrea Contin, 48-godišnji svećenik u Crkvi San Lazzaro u Padovi, nalazi se pod policijskom istragom zbog psihološkog nasilja, i to nakon što su policiju kontaktirale tri pripadnice njegove župe.

Policija je u racijama kod Contina zaplijenila seks igračke i pornografske uratke, pišu lokalni mediji.

Contin je optužen za podvođenje svojih ljubavnica muškarcima putem web stranica za razmjenu žena, a navodno je odlazio i na luksuzna putovanja sa svojim ljubavnicama. Među destinacijama koje je obišao tako se nalaze Francuska, Austrija i - Hrvatska.

Posjetio svingerski resort u Francuskoj

Svećenik je navodno posjetio i poznati svingerski resort Cap d'Agde u Francuskoj, piše Corriere del Veneto.

Jedna od navodnih bivših ljubavnica svećenika za Il Mattino di Padova rekla je kako ju je Contin porukama i pozivima naganjao i prije nego što su završili u krevetu.

- Radili smo to u rektoratu i u različitim kućama. Neću reći puno više jer je istraga u tijeku. Kada? U svako doba dana i noći - kazala je 49-godišnjakinja u anonimnom intervjuu.

Komentari (535)
  • To je još jedan dokaz da crkva i bog nisu isto, da jako puno svećenika ne vjeruje u ono što predstavljaju. Ja sam kritiziran kad sam rekao da vjerujem u Boga, a ne u crkvu, da ne vjerujem u "Oče naš" "Zdravo Marija" i ostale molitve jer se recitiraju bez osjećaja i stvarne želje za oprostom, Bog će te razumjeti i ako mu svojim riječima objasniš što te muči....Da se razumijemo, nije da izbjegavam crkvu, djecu sam krstio, ali nisam od onih koji slijepo vjeruju u crkvu.

    2. 1. 2017,   15:31
  • 50% ih ima ljubavnicu a onih drugih 50% dečka

    2. 1. 2017,   15:32
  • Svaki muškarac koji se zaredi ili ode u sjemenište,odluči biti Božiji sluga,ja bi ga odma kastrirao čim se zaredi! Bio bi kao moj mačak kojeg sam kastrirao,jede spava mačke mu nisu niti na kraj pameti! hehehe

    2. 1. 2017,   16:14