Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Svi ideali i svi moji ciljevi kao KGB-ovca doživjeli su slom...'

Komentari (4)
  • To se moj Putinu zove lustracija, i to je u Njemačkoj provedeno za razliku od Hrvatske gdje su komunisti nastavili vladati i vladaju i danas.

    22. 10. 2018,   11:09
  • Anatolij Sobčak je bio produžena ruka zapadnjačkih imperijalista u postsovjetskom vremenu kada se vršila privatizacija Rusije i kada je izdajnik gorbačev već bio beskoristan kao strani agent. Ovaj je mafijaš također uz pijanduru jeljcina bio odgovoran za velik broj privatizacijskih zakona donešenih 90-ih godina kojima se opljačkala Rusija uzduž i popreko. Koliko je zapravo bio jak igrač strane mafije dokazuje i činjenica da je 1997. godine otišao privatnim avionom iz Rusije u Pariz na "liječenje" na koje se nikada nije prijavio. Također je tada bio optužen za niz malverzacija sa kriminalnom privatizacijom svojih nekretnina. Čovjek je bio obični pokvareni oportunist kao i gomila drugih kvazikomunista u SSSR-u nakon pokretanja perestrojke i glasnosti od sabotera gorbačeva.

    22. 10. 2018,   10:57
  • Putin je zlotvor poput Staljinu. Svi njegovi politički protivnici su bijedni, otrovani ili su u zatvoru. Putin je izvršio agresiju na Gruziju i Ukrajinu i tko zna koja će sljedeća država biti na redu jer putin se drži onih teza što su ih srpski četnici često izgovarali dje god živi srbi to je Srbija a usrani putin kaže gdje god živi rus to je Rusija.

    22. 10. 2018,   08:19