Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi istinski čajoljupci slave današnji dan

None Foto: Naturavita

Nitko ne može sakriti oduševljenje koje čaj donese. Aroma, okus i osjećaj topline koji nas obuzme samo upotpunjuje doživljaj koji nam čaj pruža

Danas, 15.prosinca svjetski je dan čaja. Danas je najsretniji dan istinskih čajoljubaca koji činjenicu da se svake godine proizvede preko 3 milijuna tona čaja, slave sa ispijanjem dodatne 3 šalice čaja. Ništa ih danas ne može izbaciti iz takta jer se upravo njihova najveća ljubav slavi. Svima je već poznato kako je nastao čaj, tj. legenda koja kaže da je vjetar otpuhao listiće čaja u kipuću vodu kineskom caru Shen-Ningu, nakon čega se on oduševio. 

Nitko ne može sakriti oduševljenje koje čaj donese. Aroma, okus i osjećaj topline koji nas obuzme samo upotpunjuje doživljaj koji nam čaj pruža. Danas predlažemo da vas osjećaj ugode obuzme od Naturavita čajeva, koje su sa svojih 16 okusa poznate po odličnoj aromi i ljekovitom bilju. Osim klasičnih okusa Naturavita je predstavila i dva nova okusa, a to su naranča s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom. Ovi egzotični okusi odlično će vas razbuditi na današnji dan. 

U Naturavitin čaj možete dodavati razne namirnice, poput mlijeka, meda ili limuna. Ljekovita svojstva bilja koja se nalaze u čajevima, pomažu i sprječavaju razne upale pa se na današnji dan možete osim okrijepiti i izliječiti. Naturavita čajevi stoga se dijele u funkcionalne koji imaju točno djelovanje bilja na određene upale i konzumne čije bilje je jednostavno dobro za cijeli organizam.

Udobro se smjestite i proslavite današnji dan čaja uz svoje najdraže Naturavita čajeve čije nas inovacije uvijek oduševljavaju. Novi okusi i nova neviđena kocka pakiranja možete pronaći na policama trgovina, a njihovo kušanje u udobnosti vlastitog doma. 

Tema: Promo sadržaj