Obavijesti

Promo sadržaj

Svi istinski čajoljupci slave današnji dan

Svi istinski čajoljupci slave današnji dan
1

Nitko ne može sakriti oduševljenje koje čaj donese. Aroma, okus i osjećaj topline koji nas obuzme samo upotpunjuje doživljaj koji nam čaj pruža

Danas, 15.prosinca svjetski je dan čaja. Danas je najsretniji dan istinskih čajoljubaca koji činjenicu da se svake godine proizvede preko 3 milijuna tona čaja, slave sa ispijanjem dodatne 3 šalice čaja. Ništa ih danas ne može izbaciti iz takta jer se upravo njihova najveća ljubav slavi. Svima je već poznato kako je nastao čaj, tj. legenda koja kaže da je vjetar otpuhao listiće čaja u kipuću vodu kineskom caru Shen-Ningu, nakon čega se on oduševio. 

Nitko ne može sakriti oduševljenje koje čaj donese. Aroma, okus i osjećaj topline koji nas obuzme samo upotpunjuje doživljaj koji nam čaj pruža. Danas predlažemo da vas osjećaj ugode obuzme od Naturavita čajeva, koje su sa svojih 16 okusa poznate po odličnoj aromi i ljekovitom bilju. Osim klasičnih okusa Naturavita je predstavila i dva nova okusa, a to su naranča s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom. Ovi egzotični okusi odlično će vas razbuditi na današnji dan. 

U Naturavitin čaj možete dodavati razne namirnice, poput mlijeka, meda ili limuna. Ljekovita svojstva bilja koja se nalaze u čajevima, pomažu i sprječavaju razne upale pa se na današnji dan možete osim okrijepiti i izliječiti. Naturavita čajevi stoga se dijele u funkcionalne koji imaju točno djelovanje bilja na određene upale i konzumne čije bilje je jednostavno dobro za cijeli organizam.

Udobro se smjestite i proslavite današnji dan čaja uz svoje najdraže Naturavita čajeve čije nas inovacije uvijek oduševljavaju. Novi okusi i nova neviđena kocka pakiranja možete pronaći na policama trgovina, a njihovo kušanje u udobnosti vlastitog doma. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.