Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi na doček! Javni prijevoz u Zagrebu je besplatan cijeli dan

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Time se, ističu u ZET-u, dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u Zagrebu

U Zagrebu će zbog dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije javni prijevoz do kraja dana biti besplatan, kao i parkiranje osobnih vozila na parkiralištima Gredelj- Strojarska i Paromlin.

FOTO/VIDEO: NESTVARNE SCENE Za povijest! Vatrene u Zagrebu dočekalo čak pola milijuna ljudi

- U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, kojoj se u metropoli priprema veličanstven doček, odlukom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, javni će prijevoz u Zagrebu večeras od ponoći pa sve do kraja sutrašnjega dana biti u potpunosti besplatan - stoji u priopćenju iz Gradske uprave.

Time se, ističu, dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u Zagrebu.

Zbog očekivano velikog broja ljudi, osobito u gradskom središtu, iz Gradske uprave apeliraju da se u centar grada dolazi isključivo javnim prijevozom.

PRIZNANJE MEDIJA Svijet se naklonio Vatrenima: Hrvati su prvaci naših srca...

Posebna parkirališna mjesta, posebice za autobuse, osigurana su na zapadnoj i istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, od kuda će voziti izvanredna linija ZET-a do terminala Glavni kolodvor.

ZA VATRENE Dolenčić režira doček: Velika je to čast, bit će dostojanstveno

Parkiranje osobnih vozila bit će besplatno na parkiralištu Gredelj-Strojarska, gdje je raspoloživo 500 parkirališnih mjesta, kao i na parkiralištu Paromlin, s također više od 500 mjesta te ispred Robnih terminala na Jankomiru.

Komentari (5)
  • ajde super, naši heroji :))))

    16. 7. 2018,   09:22
  • Lijepo,nekome i to puno znaci.

    16. 7. 2018,   08:49
  • Gledam i slušam i ne vjerujem... došli kao anonimusi, napravili veliku stvar i sad bi još trebali biti tužni zbog srebra... halo, ljudi! Ne smijemo biti lakomni, neskromni i nezahvalni, ali ipak ovakva euforija je pretjerana. Ne zbog nogometa već opčenito zbog toga što neki drugi sportovi dostižu zavidne rezultate, a jedva su primjećivani... šta mislite kako je njima kad vide ovo, a sami ne dobiju ni par redaka?

    16. 7. 2018,   10:58