Obavijesti

News

Komentari 304

'Svi naši partneri pa i Most su prihvatili ovu poreznu reformu'

'Svi naši partneri pa i Most su prihvatili ovu poreznu reformu'
1

Hrvatski premijer naglasio je kako je reforma koju je predstavio ministar financija, pripremana dugo i sustavno, i u njoj su sudjelovali najbolji hrvatski stručnjaci...

VIDEO

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u subotu u Mostaru na upite novinara, da je cjelina porezne reforme koju je predstavila njegova Vlada, prihvaćena od partnera u MOST-u i predstavnika manjina, čiju potporu očekuje u Hrvatskom saboru, iako ne isključuje mogućnost da se u parlamentarnoj proceduri dogode manje promjene.

"Na načelnoj razini mislim da je cjelina reforme prihvaćena od svih naših partnera. Hoće li biti određenih modifikacija, one su u demokratskoj proceduri moguće", rekao je premijer Plenković na upit postoji li suglasje između HDZ-a i MOST-a oko porezne reforme, koju je u četvrtak na sjednici Vlade RH predstavio ministar financija Zdravko Marić.

Hrvatski premijer naglasio je kako je reforma koju je predstavio ministar financija, pripremana dugo i sustavno, i u njoj su sudjelovali najbolji hrvatski stručnjaci koji se bave poreznom politikom.

"Ministar Marić je sukladno našem dogovoru tu poreznu reformu predstavio HDZ-u i tijelima MOST-a kao i predstavnicima nacionalnih manjina, dakle svima  koji čine parlamentarnu većinu u Hrvatskoj", dodao je premijer Planković, koji je u službenom posjetu BiH.

Rekao je kako će sada slijediti konzultacije na razini ministarstva, resora i nakon toga će ti zakoni, kada ih Vlada usvoji, ići prema Hrvatskom saboru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 304
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.