Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi Reinerovi outfiti: Visoki modni izričaj viteza Željka

None Foto: FAH/Snimio čitatelj/Igor Kralj/Pixsell

OGOLJENI VITEZ: Reiner i njegova obitelj uvijek su znali gajiti dobar modni izričaj. Odijela i viteške halje stoje mu kao salivene. Međutim, u ljetnom izdanju ga vidimo prvi put.

Malo su se kupali on i žena te onda otišli na ležaljku. Kći mu je sjedila u kafiću cijelo vrijeme, priča nam naš čitatelj koji je u četvrtak oko 14 sati primijetio Željka Reinera na plaži u Lumbardi na Korčuli.

Vitez Reiner na godišnji odmor otišao je 15. srpnja, kad i svi saborski zastupnici. Prve dane godišnjeg odmora odlučio je s obitelji provesti na domaćoj obali. S njim ljetuju supruga i kći, ali, kako nam priča naš čitatelj, ne zadržavaju se na plaži predugo.

- Bili su možda sat vremena na plaži. Pokupili su stvari i otišli automobilom - dodao je naš čitatelj. Potpredsjednik Sabora proteklih je dana imao naporno vrijeme. Morao je pozirati za svoj portret u Saboru. Portret je, naravno, ispao vrlo dobro, a kako i ne bi kad je Reiner na njemu uglađen i fin. Zapravo, Reiner je na svakoj fotografiji takav. Bilo da nosi odijelo, bilo da nosi vitešku halju, bilo da nosi kupaće gaće... Viteza još nismo vidjeli u ovakvom outfitu. No i u ovoj kombinaciji vitez zadržava svoj prepoznatljivi stil.

Komentari (200)
  • Ako je ovo djubrilo vitez ja sam onda supermen!

    22. 7. 2017,   21:25
  • Želkec ima toples boje kose rade borić

    22. 7. 2017,   21:56
  • Vitez od Muda Labudovih

    22. 7. 2017,   21:14