Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi samo pričaju o Macronovoj ženi, a pogledajte njezine kćeri

None Foto: CHRISTIAN HARTMANN 6

Francuska: Brigitte je prije veze s Macronom bila u braku s  bankarom André-Louisom Auzièreom, s kojim ima troje djece, sina Sebastiena (41) i dvije kćeri, Laurence (40) i Tiphaine (33)

Emmanuel Macron ima 39 godina, a njegova supruga Brigitte je od njega starija 25 godina. Kada su se upoznali on je bio učenik. Već s 16 godina rekao joj je da će ju oženiti. To je priča o francuskom predsjedniku koju svi već znaju. No manje je poznata činjenica da  Brigitte ima troje djece i čak sedmero unučadi. 

Brigitte je prije veze s Macronom bila u braku s bankarom André-Louisom Auzièreom, s kojim ima troje djece, sina Sebastiena (41) i dvije kćeri Laurence (40) i Tiphaine (33), piše Voici.fr.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga susjedi upozorili da mladi Macron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz obiteljskog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Macron i Brigitte vjenčali. 

Sebastien je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj tvrtki Kantar Health. Oženjen je i on i supruga imaju dvoje djece. 

Laurence i Macron zajedno su išli u srednju školu 

Laurence je Macronovo godište i zajedno su išli u srednju školu.

Laurence Auziere-Jourdan, daughter of Brigitte Trogneux, leaves the campaign headquarters of French President Elect Emmanuel Macron, head of the political movement En Marche !, or Onwards !, in Paris | Autor: Gonzalo Fuentes/REUTERS Foto: Gonzalo Fuentes/REUTERS

 

Jednom je o Macronu rekla: "U mom razredu je budala koja zna sve o svemu". Ona je danas kardiolog, a ima troje djece.  

Tiphaine Macrona najviše hvali

Tiphaine je studirala pravo. I ona kao i njezin brat i sestra su se angažirali u Macronovoj kampanji. Tiphaine Macrona najviše hvali. Ona je majka dvoje djece.

Foto: Večernji.hr/Reuters

Macron o djeci svoje supruge i njezinoj unučadi uvijek govori s puno ljubavi. Kaže kako su on i Brigitte odlučili da neće imati svoju djecu te smatra da taj izbor nije bio sebičan.

- Ne trebaju mi biološka djeca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što ju trenutno dajem ovoj djeci. Naša obitelj je moja baza i moja stijena - rekao je Macron. 

Komentari (111)
  • Oženio se Macron od 39 godina ženom koja ima 64 godine. Kada je podigao da je prenese preko praga, kaže mu otac: - E moj sine... da je sreće sad bi je iznosili, a ne unosili!

    9. 5. 2017,   16:49
  • Varala muža sa djetetom od 15, 16 godina u njegovoj vlastitoj kući; uzela mu i kuću i novac i djecu; upecala mladića milijardera....Pa toj ženi kraja nema! Rođena je ne pod jednom nego pod cijelim jatom sretnih zvijezda! Ali, da, nemamo svi takav želudac. Ko nam je kriv.

    9. 5. 2017,   16:43
  • To je ta nova, liberalna europa gdje je novi ćaća mlađi od sina.

    9. 5. 2017,   18:13