Obavijesti

News

Komentari 10

'Svi smo očekivali jak udarac': Ribarski brod zabio se u trajekt

'Svi smo očekivali jak udarac': Ribarski brod zabio se u trajekt
4

Sudar se dogodio oko 300 metara od pristaništa, a na snimci se vidi kako se desetak putnika, koji su se zatekli na pramcu, kad su shvatili da će ribarica udariti u trajekt odjednom počeli sklanjati na drugi kraj broda

VIDEO

Vidjela sam da su se svi uzbunili na trajektu jer nas ribarski brod nije primijetio. Tad se na trajektu nekoliko puta oglasila sirena, no i dalje nas brod koji nam se približavao nije vidio. Svi su iščekivali udar i paničarili su, pogotovo ljudi koji su bili dolje između automobila, a onda je ribarica udarila u pramac, rekla nam je čitateljica koja je u nedjelju u 18 sati bila na Jadrolinijinu trajektu koji je plovio od Tkona na Pašmanu prema Biogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:52

Iako su svi očekivali jak udarac, to ipak nije bilo toliko dramatično, rekla nam je čitateljica koja je pomorsku nesreću snimila i dodala da su se uplašeni putnici ubrzo smirili te da je posada također reagirala smireno. Sretna je, kaže, što nitko nije ozlijeđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sudar se dogodio oko 300 metara od pristaništa, a na snimci se vidi kako se desetak putnika, koji su se zatekli na pramcu, kad su shvatili da će ribarica udariti u trajekt odjednom počeli sklanjati na drugi kraj broda.

Na snimci se vidi i kako je netom prije udara član posade ribarice istrčao iz svoje kabine i počeo panično mahati rukama, no udar je bio neizbježan. Nakon što je isti član posade shvatio da su samo lagano udarili u trajekt, putniku na trajektu pokazao je palac gore. Tad su još dva člana posade ribarice izašla i počeli se dovikivati s putnicima s trajekta.

U Jadroliniji tvrde da je šteta na brodu neznatna i da nije došlo do onečišćenja mora.

- Do sudara je došlo kad je naš brod bio u fazi uplova te je ribarski brod ‘Elizabeta Jedan’ iz nepoznatih razloga krenuo prema pramcu broda ‘Prizna’. Sudar nije bio jak i nema ozlijeđenih, a materijalna šteta je neznatna. Nije došlo do oštećenja trupa, pa stoga ni do opasnosti od onečišćenja mora - priopćili su nam iz Jadrolinije Rijeka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji