Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi svjedoci su ispitani: Damir Škaro će izaći iz Remetinca

None Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Kako su ispitani svi svjedoci ne postoji više opasnost da bi bivši čelnik Autokluba Siget mogao utjecati na njih, pa je tužiteljstvo predložilo sucu istrage da ukine istražni zatvor protiv Damira Škare...

Danas su u velikogoričkom tužiteljstvu završili s ispitivanjem svih preostalih svjedoka. Kako je navodna žrtva iskaz dala putem video veze prošli tjedan nema više opasnosti da bi Damir Škaro mogao utjecati na svjedoke. 

ON OSTAJE U REMETINCU Ženu koja je optužila Škaru za silovanje ispitali preko videa...

On je već ranije dao ostavku na čelnoj funkciji  AK Siget čime je otpala mogućnost da bi mogao ponoviti kazneno djelo, a nakon ispitivanja svjedoka više neće moći utjecati na njih. 

Podsjećamo, bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a i predsjednika Autokluba Siget Damira Škaru početkom rujna priveli su na granici s BiH.  Nekadašnjeg boksačkog olimpijca sumnjiče za silovanje i spolno uznemiravanje radnice.

Za kazneno djelo silovanja zapriječena je kazna zatvora od jedne do deset godina, dok je za spolno uznemiravanje, koje se ne progoni po službenoj dužnosti nego po prijedlogu oštećene, maksimalna kazna do jedne godine.

 

Komentari (52)
  • Sad po starom, do zastare

    24. 10. 2019,   14:46
  • Daj istražite malo AK Siget, neprofitna organizacija sa značajnom dobiti,Tipovi volonterski rade kao direktori troše pare nemilice i žive na vrlo visokoj nozi.

    24. 10. 2019,   14:52
  • samo da ne ode do mamića u međugorje

    24. 10. 2019,   14:46